
Καβγάς ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και το δικηγόρο, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, που εκπροσωπεί τον ιερέα ο οποίος κατηγορείται για βιασμό της ανήλικης στα Κάτω Πατήσια.
Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ο Γιώργος Παπαδάκης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του, όταν άκουσε τον κ. Θεοδωρόπουλο να λέει πως η Μπάγια Αντωνοπούλου έχει κατηγορήσει τον παρουσιαστή, αφήνοντας αιχμές για παρενόχληση. Η αναφορά αυτή, όπως σημειώνει το newsit.gr, προκάλεσε την «έκρηξη» του Γιώργου Παπαδάκη ο οποίος, μεταξύ άλλων, ζήτησε να διακοπεί η σύνδεση με τον δικηγόρο.
«Τι λέτε κύριε; Ντροπή σου. Τι έχει αφήσει προβοκάτορα; Τι αλητεία είναι αυτή; Ντροπή σου, είσαι αισχρός. Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη και θα φέρω μάρτυρα την κυρία που ανέφερες, εναντίον σου. Τι υπαινίσσεσαι; Είσαι σε θέση εσύ να θίξεις την τιμή και υπόληψή μου; Ντροπή σου, κόφτε τον! Αλητήριε!» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Παπαδάκης.
Δείτε τη συνομιλία που κατέληξε σε απίστευτη ένταση: