ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΞηρομεροΚατούνα: Το εσωτερικό οδικό δίκτυο θυμίζει δεκαετία του ’70 (ΦΩΤΟ)

Κατούνα: Το εσωτερικό οδικό δίκτυο θυμίζει δεκαετία του ’70 (ΦΩΤΟ)

Κατούνα: Το εσωτερικό οδικό δίκτυο θυμίζει δεκαετία του ’70 (ΦΩΤΟ)

Την αγανάκτησή τους εκφράζουν κάτοικοι της Κατούνας για την κατάσταση που επικρατεί σε διάφορα σημεία και του εσωτερικού οδικού δικτύου του χωριού που μας έστειλαν τις φωτό.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες το οδικό δίκτυο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα καθώς παρατηρούνται μεγάλες λακκούβες που καθιστούν δύσκολη τη μετακίνηση των κατοίκων με τα οχήματά τους.

Όπως καταγγέλλει κάτοικος του χωριού η κατάσταση είναι απαράδεκτη,  σε ορισμένα σημεία μάλιστα, στην επιφάνεια υπάρχουν ακόμα πλαστικές σωληνώσεις από το έργο ύδρευσης.

Εχει να πέσει άσφαλτος έστω και μπαλώματα πριν πολλά χρόνια, από τότε που υπήρχε ο Δήμος Μεδεώνος, πριν το 2010.

Επίσης μεγάλη ζημιά στο οδικό δίκτυο δημιούργησε από άκρη σε άκρη του χωριού, το έργο  ύδρευσης, αυτό που ξεκίνησε από το 2012 επι Δημαρχίας Σολδάτου και «τελείωσε» στις μέρες μας κατέστρεψε όλους τους δρόμους.

Από την άλλη οι υπέρογκες αυξήσεις που μπήκαν στους λογαριασμούς από την παρούσα Δημοτική αρχή και κλήθηκαν όλοι να πληρώσουν φέτος το Καλοκαίρι, φαίνεται δεν φτάνουν στον Δήμο για να καλύψει τέτοια προβλήματα που δημιουργούνται.

Μπαλώματα με τσιμέντο τέλους του 2021 είναι απαράδεκτα. Όπως είναι απαράδεκτο να φέρνουν σακουλάκια με πίσσα απο την Βόνιτσα λες και είναι χρυσάφι, άσχετα αν με τις αυξήσεις τα πληρώνουμε για χρυσάφι τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: katounanews.gr

Απαλλάχθηκε όλων των κατηγοριών ο υπαστυνόμος που εμβόλισε το αυτοκίνητο αστυνομικού διευθυντή στη Ρόδο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr