Κατούνα: Θλίψη για το θάνατο του 54χρονου Λευτέρη Παπαδημητρίου

Θλίψη στην Κατούνα για το θάνατο του Λευτέρη Παπαδημητρίου. Η κακιά είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην Κατούνα, έφυγε

DSC04056-2-2-1024x508

Θλίψη στην Κατούνα για το θάνατο του Λευτέρη Παπαδημητρίου. Η κακιά είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην Κατούνα, έφυγε από κοντά μας ένας γνήσιος Κατουνιώτης, ένα παιδί μάλαμα, ο δικηγόρος μας Ελευθέριος Παπαδημητρίου 54 ετών.

Ένα από τα τρία παιδιά του αείμνηστου Σταμούλη Παπαδημητρίου και της Σταυρούλας το γένος Μαγκλάρα. Ήταν παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.

Η φιλήσυχη οικογένεια Παπαδημητρίου, είναι μια από τις καλύτερες στην ιστορία της Κατούνας. Έχουμε γράψει κατα καιρούς πολλά άρθρα. Όλοι έχουν να πουν Ένα καλό λόγο.

Ο Λευτέρης έφυγε ξαφνικά δεν είναι πια μαζί μας

Δεν ξέρουμε αν θα ξαναβρούμε την δύναμη να συνεχίσουμε τις ερασιτεχνικές αναρτήσεις μας, έστω και για την ενημέρωσή σας για σας που βρίσκεστε μακριά.

Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας και παρείχε αφιλοκερδώς τις νομικές του συμβουλές στο Σύλλογο μας, όπως και στην εφημερίδα η Κατούνα καλός φίλος και συνεργάτης.

Μεγάλη και αθόρυβη η προσφορά του για την Κατούνα όπως και της οικογένειάς του

Δύσκολα τα λόγια σε τέτοιες στιγμές, δεν έχουμε την δύναμη να γράψουμε γι’ αυτό που έγινε έτσι ξαφνικά, δεν ανεβάσαμε τίποτε άλλο στο άκουσμα τέτοιας είδησης.

Τόσα παλικάρια έφυγαν από το χωριό μας που δυστυχώς είμασταν εμείς που έχουμε τον άχαρο ρόλο να σας ενημερώνουμε.

Ένα γιατί πλανάτε στις σκέψεις όλων μας

Καλό ταξίδι φίλε και σ’ ευχαριστούμε για όλα

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά σου

Πηγή: katounanews.gr