ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΚατούνα: Μαζική πνευμονική εμβολή υπέστη η 30χρονη Μαρία – Τη Δευτέρα του Πάσχα το τελευταίο “αντίο”

Κατούνα: Μαζική πνευμονική εμβολή υπέστη η 30χρονη Μαρία – Τη Δευτέρα του Πάσχα το τελευταίο “αντίο”

Κατούνα: Μαζική πνευμονική εμβολή υπέστη η 30χρονη Μαρία – Τη Δευτέρα του Πάσχα το τελευταίο “αντίο”

Σε μαζική πνευμονική εμβολή, απόφραξη δηλαδή της πνευμονικής αρτηρίας από μεγάλο θρόμβο, απέδωσε η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα το θάνατο της  30χρονης Μαρίας Κιοσεντερλή – Μπουμπούλη που ήταν έγκυος στον 6ο μήνα. 

Το θλιβερό γεγονός έχει συγκλονίσει την οικογένεια της νέας γυναίκας που δεν πρόλαβε να φέρει στον κόσμο το παιδί της αλλά και την κοινωνία της Κατούνας Ξηρομέρου ενώ επανέφερε στο προσκήνιο με τον πλέον τραγικό τρόπο  το μείζον πρόβλημα της μη 24ωρης λειτουργίας τους Κέντρου Υγείας της περιοχής.

Η εγκυμονούσα βρισκόταν στο σπίτι την ώρα που εκδηλώθηκε η μαζική πνευμονική εμβολή, κατάσταση που μπορεί να εκδηλωθεί με κυάνωση (μπλε χρώμα δέρματος) και μεγάλη πτώση της αρτηριακής πιέσεως ή και ακαριαίο θάνατο (αφού αποκλείεται όχι μόνο η οξυγόνωση στους πνεύμονες αλλά και η επιστροφή του αίματος στη συστηματική κυκλοφορία).

Το τελευταίο “αντίο” έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας, παρουσία μόνο των στενών συγγενών της εκλιπούσας.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr