ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΚάτι προεκλογικό κινείται και στην Αυτοδιοίκηση

Κάτι προεκλογικό κινείται και στην Αυτοδιοίκηση

Κάτι προεκλογικό κινείται και στην Αυτοδιοίκηση

Κάτι προεκλογικό κινείται και στην Αυτοδιοίκηση

Εκτός από την Κυβέρνηση στο τελευταίο χρόνο της θητείας της εισέρχεται και η Αυτοδιοίκηση.

Με τις πρόωρες εκλογές να έρχονται ως φαίνεται στις αρχές του φθινοπώρου οι ζυμώσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 φαίνεται να «παγώνουν», καθώς οι περισσότεροι αυτοδιοικητικοί περιμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Ωστόσο κάτι κινείται έστω και προκαταρκτικό στάδιο. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που αυτή την εποχή γίνονται κάποιες δημοσκοπήσεις σε επίπεδο Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αλλά και Δήμου Αγρινίου.

Πέραν τούτου κάποιες αυτοδιοικητικές παρατάξεις σιγά – σιγά προγραμματίζουν τα επόμενα βήματά τους.

Για παράδειγμα η «Συμμαχία για το Μέλλον» του Παντελή Σκαρμούτσου στο Μεσολόγγι πραγματοποίησε την Κυριακή ανοικτή εκδήλωση και αφού -όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της- διαπίστωσε την πρόθεσή της «να είμαστε παρόντες στην επόμενη εκλογική μάχη της αυτοδιοίκησης, με τις ευρύτερες δυνατές συναινέσεις και συμμαχίες με χώρους και δημότες που αγαπούν τον τόπο τους» αναφέρει ότι θα δεχθεί προτάσεις από κάθε ενδιαφερόμενο για το θέμα του επικεφαλής της παράταξης.

«Θα δημιουργηθεί μια αντιπροσωπευτική επιτροπή που με τρόπο δημοκρατικό, διαφανή και καλή πίστη, θα εκλέξει τον υποψήφιο δήμαρχο που θα ηγηθεί της παράταξης» αναφέρει χαρακτηριστικά η «Συμμαχία για το Μέλλον» αναφορικά με τα επόμενα βήματά της.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Είναι ασφαλής η παραμονή του Euroferry Olympia στο Πλατυγιάλι;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ