ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΚάτι άλλαξε μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ…

Κάτι άλλαξε μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ…

Κάτι άλλαξε μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ…

Κάτι άλλαξε μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ…

Δεν είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς ότι όσα… έσουρε ο Πολάκης χθες στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ ήταν συγκυριακά, έγιναν στην βάση της ψυχοσύστασης του αψύ Κρητικού. Τίποτε από όσα κάνει και λέει ο συγκεκριμένος πολιτικός άλλωστε δεν γίνεται ελαφρά τη καρδία, οι γνωρίζοντες λένε πως είναι το alter ego του προέδρου Αλέξη Τσίπρα. Εκείνος που λέει όσα δεν μπορεί να πει ο πρόεδρος.

Η επίθεση, λοιπόν, προς τον Ανδρουλάκη με μειωτικούς χαρακτηρισμούς απλά επιβεβαιώνει πως κάποια στιγμή υπήρξε σπάσιμο στην βάση που είχε τεθεί για συμπόρευση ή συμμαχία μετά τις εκλογές. Δεν είναι σαφές το πότε συνέβη αυτό αφού τα πολιτικά γεγονότα έρχονται κατά ριπάς, είναι όμως σίγουρο πως όταν ο Ανδρουλάκης επικρίνει το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με τους φοιτητές λέγοντας ότι πρόκειται για “αισθητική ΣΥΡΙΖΑ” είναι σαν να έχει κεντρίσει τον Πολάκη.

Κι ο τελευταίος, για όποιον δεν το πρόσεξε, δεν είπε μόνο τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ “λίγο” ή ότι “δεν τραβάει”. Είπε και “σε έχουν”! Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί και ως “δεν μετράς, σε κάνουν ό, τι θέλουν” αλλά μπορεί να ερμηνευτεί και ως “από κάπου σε κρατάνε”!

Μιλάμε για κάποιου είδους ρήξη που μπορεί να προέρχεται από οποιοδήποτε από τα δύο μέρη.

Κάτι άλλο που έχει αξία, επίσης, για εμάς εδώ στην γραφική επαρχία είναι ότι έχει διαμορφωθεί ένα ανάλογο πεδίο παγωμάρας και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αρχικά όλοι κάτι περίμεναν… Ήταν σχεδόν βέβαιο ότι ακόμη και κοινές υποψηφιότητες θα είχαμε.

Κάπως απότομα, όμως, κάτι συνέβη κι όλα αυτά κόπηκαν απότομα…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Τα δώρα που έλαβε ο Δ. Κουτσούμπας στο Αγρίνιο  

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ