ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΚαθυστέρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι έτοιμος

Καθυστέρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι έτοιμος

Καθυστέρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι έτοιμος

Καθυστέρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι έτοιμος

Την προεκλογική τακτική και τον ευρύτερο σχεδιασμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πορεία προς τις κάλπες αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Εκτός, ωστόσο, της αυριανής «ημερήσιας διάταξης» είναι τα ψηφοδέλτια του κόμματος για τις εθνικές εκλογές, καθώς της δημοσιοποίησής τους θα μεσολαβήσει η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι αυτός που ζητούσε εκλογές, αυτός που κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης στη Βουλή, ωστόσο το ΠΑΣΟΚ ήταν το πρώτο κόμμα που άνοιξε και επίσημα το χορό των ψηφοδελτίων.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος για εκλογές. Μέχρι πρόσφατα, για παράδειγμα, όπως μαθαίνει η στήλη για το ψηφοδέλτιο της Αιτωλοακαρνανίας υπήρχαν κάποια κενά στις θέσεις των γυναικών.

Όμως και αυτά φαίνεται πως έχουν κλείσει και η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στις ανακοινώσεις των ψηφοδελτίων έχουν να κάνουν μάλλον με άλλου τύπου εσωκομματικές ισορροπίες σε κεντρικό επίπεδο.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Στα πάντα έχουν δώσει… pass αλλά στα δάνεια κάνουν… bypass! 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ