ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΚαθυστερεί η σύμβαση για τα έργα της Λιμνοθάλασσας – Ερωτήματα από τη «Συμμαχία για το μέλλον»

Καθυστερεί η σύμβαση για τα έργα της Λιμνοθάλασσας – Ερωτήματα από τη «Συμμαχία για το μέλλον»

Καθυστερεί η σύμβαση για τα έργα της Λιμνοθάλασσας – Ερωτήματα από τη «Συμμαχία για το μέλλον»

Με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Συμμαχία για το μέλλον» με επικεφαλής τον Π. Σκαρμούτσο παρατηρεί την καθυστέρηση που υπάρχει στην υπογραφή της σύμβασης για τα έργα της Λιμνοθάλασσας, που χρηματοδοτούνται με 19 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα».

Καταγγέλλει πως ακόμη δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες αδειοδοτήσεις για το έργο, ενώ επισημαίνει πως αν καθυστερήσει και άλλο η υπογραφή της σύμβασης θα
τεθεί εν αμφιβόλω και η χρηματοδότηση του έργου.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της «η απαιτούμενη πράξη του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τον έλεγχο της νομιμότητας και των διαδικασιών, εκδόθηκε στις
8/6/22». Πράγματι μέχρι σήμερα έχει μεσολαβήσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και η σύμβαση δεν έχει υπογραφεί… «Τώρα όπως αντιλαμβανόμαστε και κατόπιν εορτής, οι αρμόδιοι προσπαθούν να αποκτήσουν τις απαραίτητες εγκρίσεις, ώστε να μπορέσει να υπογραφεί και να ξεκινήσει το έργο» αναφέρει η «Συμμαχία για το Μέλλον» και προσθέτει διερωτώμενη : «Και επειδή ενός κακού μύρια έπονται, εάν η σύμβαση δεν υπογραφή εντός του Οκτωβρίου 2022, το έργο θα μπει σε νέες… περιπέτειες και τα ερώτημα που πλανώνται στον δήμο μας είναι: Tο έργο θα γίνει; Πότε θα υπογραφεί η σύμβαση;»

Εφημερίδα “Συνείδηση”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ