ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΚαθοριστική η συνάντηση Λύρου – Πέτσα για την oριστική λύση της διαχείρισης των σκουπιδιών

Καθοριστική η συνάντηση Λύρου – Πέτσα για την oριστική λύση της διαχείρισης των σκουπιδιών

Καθοριστική η συνάντηση Λύρου – Πέτσα για την oριστική λύση της διαχείρισης των σκουπιδιών

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Κ. Λύρος με τον Αναπληρωτή Υπουργός Εσωτερικών Στέλιο Πέτσας ώστε να βρεθεί λύση για την διαχείριση των σκουπιδιών στο Δήμο Μεσολογγίου

Σε οριστική τροχιά επίλυσης το χρόνιο και ακανθώδες ζήτημα της λειτουργίας του ΧΥΤΑ Μεσολογγίου και της  διαχείρισης των σκουπιδιών στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, η οποία μετά την καταστροφική πυρκαγιά ταλαιπωρεί τους δημότες και απειλεί το περιβάλλον.

Στην συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος, Κώστας Λύρος  με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών,  Στέλιο Πέτσα και τον  βουλευτήΑιτωλοακαρνανίας,  Μάριο Σαλμά ανέπτυξε αναλυτικά τον σχεδιασμό που με άμεσες κινήσεις θα οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα και υπέβαλε το σχετικόαίτημα για την χρηματοδότηση αυτών.

Ο Κώστας Λύρος μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε σχετικά «Προς μεγάλη μου ανακούφιση έτυχα θετικήςαντιμετώπισης και υπήρξε η δέουσα ανταπόκριση από τον Υπουργό. Τονευχαριστώ θερμά καθότι με ενδιαφέρον ανέλαβε  την πρωτοβουλία των επόμενων κινήσεων. Ευελπιστώντας στην αμεσότητα των διαδικασιών, που υπαγορεύει ηκατάσταση έκτακτης ανάγκης, στην οποία ο Δήμος μας έχει περιέλθει, το θέμα των σκουπιδιών στο Δήμο μας οδηγείται σε  άμεση  και οριστική λύση».

 

Θεσσαλονίκη: Αποκεφάλισε περιστέρι και καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλακή και 5.000 ευρώ πρόστιμο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →