ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΚαθηγητής Γαλιατσάτος για τη Σαγκάη: «Αναρωτιόμαστε μήπως συμβαίνει κάτι που δε μας έχουν πει» (video)

Καθηγητής Γαλιατσάτος για τη Σαγκάη: «Αναρωτιόμαστε μήπως συμβαίνει κάτι που δε μας έχουν πει» (video)

Καθηγητής Γαλιατσάτος για τη Σαγκάη: «Αναρωτιόμαστε μήπως συμβαίνει κάτι που δε μας έχουν πει» (video)

O καθηγητής Πνευμονολογίας στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, Παναγής Γαλιατσάτος μίλησε για τις σοκαριστικές εικόνες από τη Σαγκάη και τον προβληματισμό που έχει προκαλέσει ο τρόπος με τον οποίο οι κινεζικές Αρχές αντιμετωπίζουν την έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού.

«Μέσα σε δύο χρόνια της πανδημίας έχουμε μάθει πολλά. Δεν καταλαβαίνουμε αυτό που βλέπουμε στη Σαγκάη. Κάνουν σαν να είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουν την πανδημία. Υπάρχει η υπόθεση μήπως έχουν βρει κάτι που δεν μας έχουν πει», δήλωσε ο κ. Γαλιατσάτος στο Mega.

Αναφερόμενος στην 4η δόση των εμβολίων κατά του κορωνοϊού, ο ίδιος τόνισε ότι «τα εμβόλια λειτουργούν. Πιστεύω ότι θα χρειαστούμε την 4η δόση εμβολίου. Καλό θα ήταν να το κάνουμε πριν έρθει κάποιο μεγάλο κύμα. Έχουμε ένα εργαλείο που δουλεύει. Τώρα κάνουμε έρευνα για ένα εμβόλιο που θα είναι μία μόνο δόση».

«Την 4η δόση στην Αμερική την κάνουν τώρα οι άνω των 50 ετών. Αν δεν υπάρξουν πολλά κρούσματα δεν νομίζω να χρειαστεί η 4η δόση για τους κάτω των 50 ετών», συμπλήρωσε.

Τιμάται σήμερα η Ανάσταση του Λαζάρου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr