ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΚαθαρίστριες Αιτωλοακαρνανίας: Συμφωνούμε αλλά δεν κληθήκαμε σε καμία σύσκεψη

Καθαρίστριες Αιτωλοακαρνανίας: Συμφωνούμε αλλά δεν κληθήκαμε σε καμία σύσκεψη

Καθαρίστριες Αιτωλοακαρνανίας: Συμφωνούμε αλλά δεν κληθήκαμε σε καμία σύσκεψη

Με έκπληξη διαβάσαμε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ότι το Σωματείο μας,Σωματείο Εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολικών κτιρίων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των νομών Αιτωλοακαρνανίας & Ευρυτανίας  «Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ», καλεί  στην κινητοποίηση την Τρίτη 15 Σεπτέμβρη 7 :00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία για την ανάδειξη  των προβλημάτων για τα ζητήματα  παιδείας με την έναρξη της σχολικής χρονιάς μαζί με την  Β’ ΕΛΜΕ, το Σύλλογο Εκπ/κων ΠΕ Αγρινίου – Θέρμου  και την Ένωση Γονέων.

Θέλουμε να κάνουμε γνωστό στους εργαζόμενους  και το λαό της περιοχής  ότι ποτέ δεν κληθήκαμε  σε καμιά σύσκεψη που πάρθηκε αυτή η απόφαση.

Φυσικά, όχι απλώς συμφωνούμε ότι πρέπει να αναδειχθούν συνολικά  τα προβλήματα  με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, και ενώ η πανδημία είναι σε πλήρη εξέλιξη,  αλλά πήραμε  και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες  με το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου και παρεμβήκαμε να συζητηθούν  στο Δημοτικό Συμβουλίου  στις 31/8/2020 όπου πάρθηκε ομόφωνη απόφαση  από το Δημοτικό Συμβούλιο για την προώθηση  και επίλυση των αιτημάτων μας.

Δεν έχουμε καμιά αντίρρηση  εργαζόμενοι , εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς  από κοινού να αναδείξουμε  και τα προβλήματα και να επιβάλουμε λύσεις.

Το σωματείο μας έχει αποδείξει  όλο το προηγούμενο διάστημα  ότι έχει  συμβάλει  με όλες του τις δυνάμεις  για να λειτουργούν σωστά τα σχολεία  με ασφάλεια για όλους . Δεν μπορούν  όμως  κάποιοι να το χρησιμοποιούν  χωρίς καν να το ενημερώνουν.

Λίγο προσοχή και σεβασμός δε βλάπτει.

Π.Παπαδόπουλος:”Θετική εξέλιξη η ανανέωση όλων των συμβάσεων στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Μεσολογγίου”

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr