ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα Νεα«Κατέρρευσε» μπροστά στις κάμερες ο διευθυντής της κλινικής Covid-19 του Γενικού Νοσοκομείου στη Λάρισα

«Κατέρρευσε» μπροστά στις κάμερες ο διευθυντής της κλινικής Covid-19 του Γενικού Νοσοκομείου στη Λάρισα

«Κατέρρευσε» μπροστά στις κάμερες ο διευθυντής της κλινικής Covid-19 του Γενικού Νοσοκομείου στη Λάρισα

Καταβεβλημένοι από τη μάχη που δίνουν ενάντια στην πανδημία είναι οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας, κάτι που φάνηκε και από την «κατάρρευση» του διευθυντή της κλινικής Covid-19 την ώρα που μιλούσε μπροστά στις κάμερες.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ ο γιατρός Γιάννης Γκαμπράνης στάθηκε μπροστά στις κάμερες προκειμένου να ενημερώσει για την κατάσταση με την πανδημία, δεν κατάφερε να πει τίποτα περισσότερο εκτός από το ότι να ζητήσει συγγνώμη «από την κούραση».

Ο γιατρός του γενικού νοσοκομείου Λάρισας ένιωσε αδιαθεσία και δύσπνοια και χρειάστηκε, μάλιστα, η βοήθεια των συναδέλφων του προκειμένου να κάτσει στα σκαλιά της εισόδου του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Δείτε βίντεο:

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο γιατρός του νοσοκομείου της Λάρισας μεταφέρθηκε στην καρδιολογική κλινική όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες δεν έδειξαν, ευτυχώς, κάτι ανησυχητικό για την υγεία του.

Πηγή: protothema.gr

“Στρεβλή, αν όχι παράλογη, η κατανομή των κρατικών αρμοδιοτήτων” – Τι ζητάει ο δήμαρχος Αγρινίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr