ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα – Θανάσης Κατερινόπουλος: «Έτσι μας μπερδεύουν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης»

Πάτρα – Θανάσης Κατερινόπουλος: «Έτσι μας μπερδεύουν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης»

Πάτρα – Θανάσης Κατερινόπουλος: «Έτσι μας μπερδεύουν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος αναλύει τα δεδομένα στο πολύκροτο θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα και βάζει σε σκέψεις. Τι λέει για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη…

Με την Ρούλα Πισπιρίγκου να βρίσκεται στη φυλακή και τον Μάνο Δασκαλάκη να έχει διαχωρίσει τη θέση του, ο Θανάσης Κατερινόπουλος κάνει τη δική του ανάλυση και για ακόμα μια φορά ταράζει περισσότερο τα νερά, στην καυτή υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα. Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της αστυνομίας, στέκεται στις αντιφάσεις που έχουν διαπιστωθεί και προσπαθεί να ερμηνεύσει τόσο τη στάση της 33χρονης κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην περίπτωση της Τζωρτζίνας, όσο και εκείνη του 30χρονου πρώην συζύγου της.

Για τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη μπροστά και πίσω από τις κάμερες μίλησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. «Είναι και οι δύο στάσεις τελείως αντιφατικές επικοινωνιακά. Η κατηγορούμενη έχει την αγωνία να αποδείξει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη χορήγηση κεταμίνης. Αυτό θα φανεί στα πλαίσια της ανάκρισης. Όσον αφορά την κεταμίνη που είπαν ότι χορηγήθηκε στο Ωνάσειο, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν πόσο καιρό πριν έγινε αυτό. Νομίζω πως ήταν μήνες πριν. Οι ίδιοι επιστήμονες λένε ότι η ουσία αυτή απορροφάται αμέσως» είπε αρχικά ο Ταξίαρχος εν Αποστρατεία.

Υπογράμμισε για άλλη μια φορά την αντίφαση στη στάση του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος έχει πει εκ διαμέτρου αντίθετα πράγματα στις συνεντεύξεις τους από τις επίσημες καταθέσεις. Αποκαλύπτει, μάλιστα, πως ο πατέρας των τριών παιδιών βρέθηκε «απέναντι» από τη Ρούλα Πισπιρίγκου από την πρώτη στιγμή που συνελήφθη.

«Η στάση του Μάνου είναι εντελώς αντίθετη από την κοινή συνέντευξη που έδωσε με τη σύζυγό του. Η στάση αυτή δεν δείχνει έναν πατέρα που πενθεί για τα παιδιά του, όπως δεν έδειχνε και η ίδια η κυρία Πισπιριγκου στην κοινή τους συνέντευξη. Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει μεταξύ τους. Εκείνο που μετράει μέχρι αυτή τη στιγμή είναι πως η βασική κατάθεση του λέει αλλά πράγματα. Μας έχουν μπερδέψει και οι δύο. Το “γιατί” το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά. Αυτός δεν έλεγε ότι θα νοικιάσει ένα σπίτι δίπλα στον Κορυδαλλό ή δίπλα στη Θήβα για να είναι μαζί της; Τι άλλαξε στην διαδρομή της Ρούλας από την Πάτρα προς την Αθήνα και δήλωσε στον νομικό σύμβουλο που είχαν έως τότε, τον κύριο Λύτρα, ότι εκείνος θα είναι απέναντι; Στην κατάθεση του αυτό δεν προκύπτει. Τι κρύβουν και οι δύο;»

Μάλιστα, ο Θανάσης Κατερινόπουλος έθεσε ένα ερώτημα σχετικό με τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών: «Αυτή τη στιγμή μιλάμε όλοι για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, γιατί στα πλαίσια αυτού του θανάτου είναι προφυλακισμένη η κ. Πισπιρίγκου, φερόμενη ως το άτομο που προκάλεσε αυτόν τον θάνατο. Αν οι ιατροδικαστές αποδείξουν ότι τα άλλα δύο παιδιά έχουν ασφυκτικό θάνατο, θα αλλάξουν τακτική ο Μάνος και η Ρούλα; Τότε τι θα μας πουν; Τότε οι νοσοκόμες προκάλεσαν αυτούς θανάτους;»

newsit.gr

ΑΟ Αγρινίου: Οι δηλώσεις του Ρένου Μπαλού ενόψει Ελευθερούπολης (video)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr