ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΚατερινόπουλος: «Δεν εμπιστεύομαι κάποιους από την Ασφάλεια Πατρών»

Κατερινόπουλος: «Δεν εμπιστεύομαι κάποιους από την Ασφάλεια Πατρών»

Κατερινόπουλος: «Δεν εμπιστεύομαι κάποιους από την Ασφάλεια Πατρών»

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα και ο κ. Κατερινόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «δεν εμπιστεύομαι κάποιους από την Ασφάλεια Πατρών». Το νέο επεισόδιο έρχεται τώρα, με αφορμή τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν τον θάνατο της Ίριδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες όπως ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλόε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, το Ανθρωποκτονιών ζήτησε από την Ασφάλεια Πατρών τα συγκεκριμένα ντοκουμέντα, ενώ υπάρχει και αναστάτωση για το πώς αυτά  διέρρευσαν στον τύπο.

Και αυτό, γιατί το cd που περιέχει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες βρίσκεται σε συγκεκριμένο γραφείο στην Ασφάλεια Πατρών.

Αυτό το cd λοιπόν, ζήτησε το Ανθρωποκτονιών, ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί και στους δύο πραγματογνώμονες που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Όμως, η βόμβα ήρθε από τον Ταξίαρχο εν Αποστρατεία Θανάση Κατερινόπουλο, ο οποίος κατά τη διάρκεια εκπομπής σημείωσε πως ο ίδιος για διαφόρους λόγους δεν εμπιστεύεται κάποιος από την Ασφάλεια Πατρών.

«Έχω τους δικούς μου λόγους να μην τους εμπιστεύομαι. Χαίρομαι που ανέλαβε την υπόθεση το Ανθρωποκτονιών.

Δεν μου αρέσει να βλέπω να κυκλοφορούν κάποιοι και να λένε διάφορα στον αέρα που την φωλιά τους την έχουν λερωμένη στο παρελθόν» σημείωσε χαρακτηριστικά.

thebest.gr 

Εγκατέλειψε το όχημά του πάνω στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου – Φόβοι ότι έπεσε στη θάλασσα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →