ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΚατερίνα Καραβάτου: Ντυμένη στα μαύρα επέστρεψε στον αέρα του Mega

Κατερίνα Καραβάτου: Ντυμένη στα μαύρα επέστρεψε στον αέρα του Mega

Κατερίνα Καραβάτου: Ντυμένη στα μαύρα επέστρεψε στον αέρα του Mega

Όλα όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου στην έναρξη της εκπομπής της.

Το προηγούμενο Σάββατο η Κατερίνα Καραβάτου βίωσε άλλη μία σημαντική απώλεια. Η αγαπημένη της μαμά έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας την παρουσιάστρια στη θλίψη.

Σήμερα, η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε στον αέρα του Mega. Ντυμένη στα μαύρα και με την συναισθηματική φόρτιση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, μίλησε γι’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει και ευχαρίστησε τους πάντες για την αγάπη και τη στήριξή τους.

«Όπως αντιλαμβάνεστε, για μένα αυτές οι στιγμές είναι αρκετά αμήχανες. Από το προηγούμενο Σάββατο η ζωή μου έχει αλλάξει δραματικά, ριζικά, οπότε είμαι σε αυτή την κατάσταση. Αισθάνομαι όμως πολύ τυχερή γιατί μπόρεσα να έχω τη μαμά μου δίπλα μου μέχρι και το προηγούμενο Σάββατο περίπου τέτοια ώρα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Η Κατερίνα Καραβάτου είπε επίσης: «Και το λέω αυτό γιατί η μαμά μου είχε χάσει τη μαμά της όταν ήταν πέντε ετών, οπότε για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Επίσης, αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή για όλη αυτή την αγάπη που έλαβα από όλους εσάς. Μου κάνει καλό που είμαι εδώ για να είμαστε όλοι μαζί παρέα».

Πηγή: zappit.gr

Ηλεία: Δύο τραυματίες σε σφοδρό τροχαίο

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr