ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοινωνικα ΝεαΚατερίνα Καραβάτου: Αποκαλύπτει τι σχέσεις κρατάει σήμερα με τον Κρατερό Κατσούλη μετά το διαζύγιο

Κατερίνα Καραβάτου: Αποκαλύπτει τι σχέσεις κρατάει σήμερα με τον Κρατερό Κατσούλη μετά το διαζύγιο

Κατερίνα Καραβάτου: Αποκαλύπτει τι σχέσεις κρατάει σήμερα με τον Κρατερό Κατσούλη μετά το διαζύγιο

Η Κατερίνα Καραβάτου πέρασε μια χρονιά με τεράστιες αλλαγές τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μετακόμισε στο Mega και από το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου αναλαμβάνει τη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού, ενώ πριν λίγες εβδομάδες ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον Κρατερό Κατσούλη.

Σε συνέντευξή της στην Real News και στην Νίκη Κώτσου, η Κατερίνα Καραβάτου μιλάει για τον ρόλο της ως μητέρα, ενώ αποκαλύπτει τι είδους σχέσεις κρατάει σήμερα με τον πρώην σύζυγό της.

Πόσο δύσκολο είναι να ανταπεξέλθεις ως μητέρα κάνοντας αυτό το επάγγελμα;

Είμαι όπως όλες οι γυναίκες που έχουν την ανάγκη να δουλεύουν! Δεν μπορώ να μη δουλέψω. Επειδή, λοιπόν, υπάρχει αυτή η γνώση μέσα μου, κάνω τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή μου. Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στα παιδάκια μου, με την έννοια ότι με το που φεύγω από τη δουλειά είμαι μαζί τους.

Έχω επιλέξει να είμαι μαζί τους, να κάνω τα πάντα μαζί τους. Αυτός είναι ένας τρόπος με τον οποίο έχει δομηθεί η σχέση μας, κάτι που το έχουν καταλάβει και το περιμένουν από εμένα. Η Αέλια είναι πλέον 10 χρονών, την έχω πάρει και μαζί μου στην εκπομπή και γνωρίζει τη διαδικασία, οπότε έχει υπομονή και ξέρει για ποιο λόγο η μαμά μπορεί να αργήσει, όπως ξέρουν ότι η μαμά θα είναι πάντα δίπλα τους.

Όπως είναι σημαντικό ότι τους μιλήσατε για όλα όσα αποφασίσατε για τον γάμο σας με τον Κρατερό…

Φυσικά! Τα παιδιά μας είναι και θα είναι πάντα η απόλυτη προτεραιότητά μας! Ήμασταν μεγάλοι όταν τα αποκτήσαμε, δεν ήμασταν άνθρωποι που συνέβη αυτό χωρίς απόλυτη επίγνωση.

Κρατάτε καλές σχέσεις…

Εννοείται!

Είναι πολιτισμός αυτό. Κάποιοι λειτουργούν σαν να μην αγαπήθηκαν ποτέ…

Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για άλλους ανθρώπους. Ο καθένας είναι μοναδικός. Εμείς είμαστε έτσι.

Πηγή: tlife.gr

Αντετοκούνμπο: Συναντήθηκε με τον θρύλο Νίκο Γκάλη (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ