Κατερίνα Καινούργιου: “Όταν ανοίγουν την πόρτα της προσωπικής τους ζωής, όπως και εγώ, δεν μπορείς να πεις κάτι στον δημοσιογράφο”

“Ρίχνω λίγο το φταίξιμο όταν εκτίθενται τηλεοπτικά και προβάλουν τη ζωή τους, έχουν ανοίξει κι αυτοί λίγο το παράθυρο” είπε η Κατερίνα Καινούργιου. Με αφορμή…

kain-1

“Ρίχνω λίγο το φταίξιμο όταν εκτίθενται τηλεοπτικά και προβάλουν τη ζωή τους, έχουν ανοίξει κι αυτοί λίγο το παράθυρο” είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Με αφορμή τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Δημήτρη Λάλο να παίρνει διαζύγιο από τη σύζυγό του, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για όλα τα πρόσωπα που βρίσκονται στο προσκήνιο τηλεοπτικά και το πως διαχειρίζονται την προσωπική τους ζωή.

«Πρέπει να υπάρχει μια διακριτικότητα. Είναι κάποιοι άνθρωποι, όπως εμείς που κάνουμε τις καθημερινές εκπομπές, εγώ ο Λιάγκας, η Σκορδά, η Μενεγάκη. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Όταν έχουν ανοίξει την προσωπική τους ζωή και μας βάζω όλους σε αυτό, τους έχεις δει να μιλάνε για προσωπικά, να φωτογραφίζονται, να παντρεύονται, να χωρίζουν. Εκεί ο δημοσιογράφος, όχι ότι δικαιούται, αλλά δεν μπορείς να πεις και κάτι, εφόσον εσύ έχεις ανοίξει την πόρτα» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και συνήθως είναι κάποιοι άλλοι άνθρωποι, όπως οι ηθοποιοί. Δεν μπορείς να πεις π.χ. Ανδρέα εσύ ενώ έχεις κάνει γάμο με την κάμερα μέσα, α μετά γιατί το γράψατε; Καταλαβαίνεις πως το λέω. Ρίχνω λίγο το φταίξιμο όταν εκτίθενται τηλεοπτικά και προβάλουν τη ζωή τους, έχουν ανοίξει κι αυτοί λίγο το παράθυρο. Κάποιοι άλλοι δεν την προβάλουν καθόλου. Δεν σου δίνουν κανένα δικαίωμα να ασχοληθείς με την προσωπική ζωή τους. Οπότε εκεί είναι πολύ πιο δύσκολη η προσέγγιση» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή: zappit.gr