ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΚατερίνα Καινούργιου για Μαγγίρα: “Είπε ότι θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό και η εκπομπή έχει γίνει σκληρό gossip”

Κατερίνα Καινούργιου για Μαγγίρα: “Είπε ότι θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό και η εκπομπή έχει γίνει σκληρό gossip”

Κατερίνα Καινούργιου για Μαγγίρα: “Είπε ότι θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό και η εκπομπή έχει γίνει σκληρό gossip”

“Απλά βλέπω και μου λένε ότι αυτή η εκπομπή κάθε Σαβ/κο ασχολείται με εμάς. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν έχω κάτι προσωπικό” ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Με αφορμή τη διαδικτυακή στήλη του Δημήτρη Ουγγαρέζου και όσα είπε για την Μπέττυ Μαγγίρα, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε την εκπομπή της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 και αυτά που ανέφερε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την ίδια.

«Και εγώ και ο Λιάγκας τη λέμε την άποψή μας και άλλοι παρουσιαστές, αλλά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλει να πει ότι στην αρχή η Μπέττυ είπε ότι αυτό που θέλει να κάνει, είναι τελείως διαφορετικό και έχει γίνει σκληρό gossip η εκπομπή» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Επίσης, να ξεκαθαρίσω ότι εγώ -επειδή έδωσε μία συνέντευξη στον Αρναούτογλου και είπε κάτι για εμένα- δεν έχω τίποτα προσωπικό με την Μπέττυ. Την εκτιμώ πολύ, τη συμπαθώ και είναι και πολύ καλή μαμά, έχουμε συνεργαστεί κιόλας, έχω να πω τα καλύτερα και είναι πολύ ταλαντούχο πλάσμα. Απλά βλέπω και μου λένε ότι αυτή η εκπομπή κάθε Σαβ/κο ασχολείται με εμάς. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν έχω κάτι προσωπικό» κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ