Κατερίνα Καινούργιου: “Δεν θέλω να γυρίσει ο Νίκος Μουτσινάς σε αυτό, έκανε τον κύκλο του”

“Εγώ θέλω να τον δω σε κάτι τελείως διαφορετικό. Γνώμη μου. Ξέρω ότι τον διεκδικούν τρία κανάλια” δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου. Για τα τηλεοπτικά σενάρια…

kainourgiou-1

“Εγώ θέλω να τον δω σε κάτι τελείως διαφορετικό. Γνώμη μου. Ξέρω ότι τον διεκδικούν τρία κανάλια” δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Για τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν τον Νίκο Μουτσινά σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου. Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια του Alpha, δεν θα ήθελε να επιστρέψει με κάτι παρόμοιο όπως το Καλό Μεσημεράκι.

«Εγώ δεν ξέρω αν θέλω τον Μουτσινά να γυρίζει σε αυτό. Έκανε τον κύκλο του, πήγε εξαιρετικά, τον τελευταίο χρόνο δεν πήγε καλά σε νούμερα τηλεθέασης. Παρόλα αυτά έχουμε δει τον Νίκο με το αστείρευτο χιούμορ του και το ταλέντο του» δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Έχει κι άλλες πτυχές. Ο Νίκος κάνει εξαιρετικές συνεντεύξεις και μπορεί να παρουσιάσει εξαιρετικά τηλεπαιχνίδι. Μπορούμε να τον δούμε σε σόου. Δεν είναι ανάγκη να τον δούμε σε σχόλιο, που τον είχε και τον ίδιο κουράσει τον τελευταίο καιρό λόγω της επικαιρότητας σε μια καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή. Εγώ θέλω να τον δω σε κάτι τελείως διαφορετικό. Γνώμη μου. Ξέρω ότι τον διεκδικούν τρία κανάλια» πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή: zappit.gr