ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΚατερίνα Γερονικολού: Είναι αμήχανο να μιλάω για την κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Κατερίνα Γερονικολού: Είναι αμήχανο να μιλάω για την κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Κατερίνα Γερονικολού: Είναι αμήχανο να μιλάω για την κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Αυτό που έχουμε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη είναι οικογένεια» λέει η Κατερίνα Γερονικολού που σήμερα (01.11.2023) παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη».

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε και για τη σχέση της με την Εύα, την κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και για την απώλεια του πατέρα της.

Φέτος η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο «Πρώτος από εμάς», απαιτούσε από τον γνωστό ηθοποιό να γυρίσει ερωτικές σκηνές. Η Κατερίνα Γερονικολού ρωτήθηκε αν ζήλεψε. «Στη δεκαετία των 20 με 30 ήμουν και ζηλιάρα και κτητική, σε αυτή την δεκαετία των 30 με 40 δεν είναι ότι δεν με νοιάζει, με νοιάζει γιατί είναι ο άνθρωπός μου. Έχω τη ψυχραιμία να αντιμετωπίζω τη δουλειά ως δουλειά».

«Η ζωή με τον Γιάννη είναι εύκολη. Νομίζω ότι απλά ταιριάζουμε. Οπότε τα πράγματα γίνονται εύκολα. Συζητάμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ό,τι πρόβλημα υπάρχει λύνεται. Αυτό που έχουμε είναι οικογένεια.

Σε σχέση με τη συμβίωση με την κόρη του, αισθάνομαι ότι έρχομαι σε επαφή με ένα πολύ καλό παιδί. Χωρίς να λέω ότι μια τέτοια σχέση εκ θέσεως είναι εύκολη.

Δεν είχα ποτέ δυσκολία και πρόβλημα στο να έρθω κοντά με το πιο αγαπημένο πρόσωπο του αγαπημένου μου. Νιώθω μια αμηχανία γιατί αυτό το παιδί δεν ανήκει σε μένα. Οπότε είναι αμήχανο να μιλάω για εκείνη.

Είναι ένα υπέροχο παιδί και όλοι οι γύρω του άνθρωποι έχουν κάνει υπέροχη δουλειά. Μου έκαναν εύκολη αυτή τη συνύπαρξη. Το αγαπημένο πρόσωπο του αγαπημένου μου, γίνεται αυτόματα δύο φορές αγαπημένο μου.

Το «πρέπει» έχει γίνει «θέλω» πια» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Γερονικολού.

Πηγή: newsit.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ