ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΚατεπείγον και… Φαρμάκη «ψήφιζει» ο Γ. Αποστολάκης

Κατεπείγον και… Φαρμάκη «ψήφιζει» ο Γ. Αποστολάκης

Κατεπείγον και… Φαρμάκη «ψήφιζει» ο Γ. Αποστολάκης

Τα αυτονόητα πάντως είπε ο δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης. Στην αντιπαράθεση των περιφερειακών παρατάξεων για την αποκατάσταση στα Όχθια Παλαίρου πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ της άποψης της Περιφερειακής Αρχής και του Νεκτάριου Φαρμάκη.

«Σας καλούμε ακόμη μια φορά και με δεδομένο ότι η Δημοτική Ενότητα έχει κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, στην ανάθεση του έργου με τη κατεπείγουσα διαδικασία, όπως αρχικά είχε εισηγηθεί η Περιφερειακή σας αρχή» ανέφερε ο δήμαρχος κρούοντας παράλληλα το «καμπανάκι» πως «αν σήμερα κοστίζει 440.000 ευρώ, πολύ σύντομα το κόστος θα πολλαπλασιαστεί αφού η πτώση των τμημάτων είναι ραγδαία». «Πως θα χρηματοδοτηθεί το νέο έργο που θα προκύψει με κόστος άνω των 1.000.000€;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο Γ. Αποστολάκης.

Η έκκληση του Γ. Αποστολάκη πάντως μπορεί να έρχεται μετά τις νέες καταπτώσεις που παρατηρήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο η παρέμβασή του δεν είναι διόλου τυχαία καθώς συνέπεσε με την ερώτηση επτά περιφερειακών συμβούλων της αντιπολίτευσης που ζητούν ανοιχτό διαγωνισμό για το έργο, κατ’ επέκταση όμως περισσότερο χρονοβόρες διαδικασίες δημοπράτησης.

Εφημερίδα Συνείδηση

Άλλο η διαφωνία και οι αντιδράσεις και άλλο τα επεισόδια

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr