ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠάτρα – Κατάρρευση Γέφυρας: Για δεύτερη ημέρα οι διασώστες ψάχνουν στα συντρίμμια για επιζώντες

Πάτρα – Κατάρρευση Γέφυρας: Για δεύτερη ημέρα οι διασώστες ψάχνουν στα συντρίμμια για επιζώντες

Πάτρα – Κατάρρευση Γέφυρας: Για δεύτερη ημέρα οι διασώστες ψάχνουν στα συντρίμμια για επιζώντες

Για δεύτερη ημέρα οι διασώστες ψάχνουν στα συντρίμμια για επιζώντες ενώ, όλο το βράδυ συνεχίζονταν οι εργασίες των συνεργείων διάσωσης στην γέφυρα των Μποζαϊτίκων που κατέρρευσε την Κυριακή (23.7.23), παίρνοντας μαζί της στο θάνατο έναν άνδρα, ενώ έχουν τραυματιστεί 14 άτομα ( το ένα σε κρίσιμη κατάσταση). 

Σήμερα το πρωί , οι ομάδες των πυροσβεστών, της ΕΜΑΚ και διασώστες άρχισαν την αναζήτηση μέσα στους σωρούς τσιμέντου μήπως υπάρχει εγκλωβισμένο άτομο, καθώς τη νύχτα κυρίως μηχανήματα διέλυαν τους τόνους μπετόν για να μπορέσουν στην συνέχεια τα σωστικά συνεργεία να ξεκινήσουν το έργο της αναζήτησης, με την βοήθεια και εκπαιδευμένων σκύλων της ΕΜΑΚ.

Να σημειωθεί πως για το τραγικό δυστύχημα η Αστυνομία της Πάτρας προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news πρόκειται για τον υπεύθυνο του έργου και σε τρεις χειριστές που την ώρα της πτώσης εργάζονταν στο σημείο. Η γέφυρα που καταπλάκωσε και σκότωσε έναν 33χρονο ήταν κλειστή από τις 20 Ιουλίου. Οι ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Παράλληλα στα δύο νοσοκομεία , του Ρίου και του “Αγ. Ανδρέα” όπου νοσηλεύονται οι τραυματίες επιτηρούν τους χώρους ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για τυχόν άτομα που θα θελήσουν να εισέλθουν στα νοσηλευτήρια.

tempo24.news

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αχαϊα και Αιτωλοακαρνανία – Σε κατάσταση συναγερμού σήμερα η Ηλεία –

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ