ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΚαταγγελία του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων νοσοκομείου Αγρινίου Σ.Ε.Ν.Α

Καταγγελία του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων νοσοκομείου Αγρινίου Σ.Ε.Ν.Α

Καταγγελία του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων νοσοκομείου Αγρινίου Σ.Ε.Ν.Α

Την Παρασκευή 23/ 1/ 2015 ο διοικητής του νοσοκομείου Μεσολογγίου και ταυτόχρονα υποδιοικητής της νοσηλευτικής μονάδας ΑΙΤ/ΝΙΑΣ, χωρίς να τηρήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες προσήλθε μαζί με μια ομάδα μεταφορέων στις αποθήκες του νοσοκομείου Αγρινίου, προκειμένου να παραλάβει εξοπλισμό του παλαιού νοσοκομείου έτσι ώστε να τον μεταφέρει στην νοσηλευτική μονάδα Μεσολογγίου κατά τα λεγόμενα του.

Ο αρμόδιος υπάλληλος ως όφειλε, έθεσε στον κ. Κυριακόπουλο το θέμα τήρησης της διαδικασίας και δέχτηκε ένα καταιγισμό φραστικών προπυλακισμών.

Η διοίκηση της νοσηλευτικής μονάδας ΑΙΤ/ΝΙΑΣ είχε 14 μήνες χρονικό περιθώριο για να αποτιμήσει και να αξιολογήσει τις ανάγκες της σε εξοπλισμό. Δεν το έκανε ως όφειλε και προτίμησε δυο μέρες πριν τις εθνικές εκλογές να τακτοποιήσει κάποιες από αυτές τις ανάγκες της προκειμένου για πολλοστή φορά να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Το Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων Αγρινίου βρίσκεται απέναντι σε λογικές που υπηρετούν πελατειακές αντιλήψεις, σε λογικές που αντί να εξυπηρετούν τις υπαρκτές κοινωνικές ανάγκες λειτουργούν με μόνο κριτήριο την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων πολιτικών συμφερόντων και ως εκ τούτου καταγγέλλει τέτοιες πρακτικές.

 

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Ν.Α.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr