ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΚατάμεστη η αίθουσα στο Παπαστράτειο στη συναυλία του Ωδείου Σύγχρονης Τέχνης «Ελάτε να αγκαλιάσουμε μουσικά τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου» ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κατάμεστη η αίθουσα στο Παπαστράτειο στη συναυλία του Ωδείου Σύγχρονης Τέχνης «Ελάτε να αγκαλιάσουμε μουσικά τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου» ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κατάμεστη η αίθουσα στο Παπαστράτειο στη συναυλία του Ωδείου Σύγχρονης Τέχνης «Ελάτε να αγκαλιάσουμε μουσικά τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου» ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της ΓΕΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ στις 8 του Δεκέμβρη πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Ωδείου Σύγχρονης Τέχνης «Ελάτε να αγκαλιάσουμε μουσικά  τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με έργα BOCCERINI , FR. SSCHUBERTκαι W.A.MOZART, μουσική Jazz–Rockκαι κορυφώθηκε με τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Οι αγγελικές φωνές των παιδιών από τη χορωδία και το μουσικό εργαστήρι του Ωδείου Σύγχρονης Τέχνης πλημμύρισαν  με συγκίνηση, χαρά και ευφροσύνη τις ψυχές των παρευρισκόμενων.

Χαιρετισμό απηύθυναν η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Αμαλία Βούλγαρη και ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. ΧρήστοςΓκούντας.

H Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά την κ. Κατερίνα Παπαδημητρίου-Κορκοντζέλου  Διευθύντρια του Ωδείου Σύγχρονης Τέχνης και τους συνεργάτες της, που για πολλά χρόνια στηρίζουν το έργο της  και εύχεται σε όλους «Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνος».

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους χορηγούς μας  για τη σημαντική συμβολή τους στην πραγματοποίηση της χριστουγεννιάτικης μουσικής εκδήλωσής μας.

-ΑΝΔΡΕΑΣ  ΓΟΥΡΓΟΛΙΤΣΑΣ «ΜΟΝ ΑΜΙ» Α.Ε.

-ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Α.Ε.

-ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Α.Β.Ε.Ε.

-PILATES ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ – ΚΑΠΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΑΒΕΛΗ ΕΛΕΝΗ Ε.Ε.

-EMPORIO SOULIS A.E.                                              

Για την Τ.Δ.Ε.

Η Πρόεδρος                                                      Η Γραμματέας

Λαμπρινή Κολοβού                                             Θεοδώρα Τρομπούκη

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου και το Πνευματικό Κέντρο – ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr