ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΜε καταγωγή από το Καινούργιο τρίτεκνη που πέρασε στο Νηπιαγωγών Ρόδου

Με καταγωγή από το Καινούργιο τρίτεκνη που πέρασε στο Νηπιαγωγών Ρόδου

Με καταγωγή από το Καινούργιο τρίτεκνη που πέρασε στο Νηπιαγωγών Ρόδου

Διάβαζε με τη νεογέννητη κορούλα της αγκαλιά και πέρασε στο Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου της Ρόδου. Πρόκειται για την Γιούλη Τασιούλη- Ρηγογιάννη που τα τελευταία δέκα και πλέον χρόνια ζει με την οικογένειά της στην Κάλυμνο (εκπαιδευτικός ο σύζυγος).

Η 36χρονη, μητέρα τριών παιδιών (δυο μικρών αγοριών και μιας κόρης που γεννήθηκε τον περασμένο Μάρτιο εν μέσω κορονοϊού) και με καταγωγή από το Καινούργιο Αγρινίου, απέδειξε πως όταν υπάρχει θέληση όλα γίνονται και καμιά ηλικία ή οποιοσδήποτε άλλος παράγοντας δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο.

Αν και μόλις είχε γεννήσει το τρίτο της παιδί και έχοντας μπροστά της μόνο δυόμιση μήνες μέχρι τις πανελλήνιες η Γιούλη άρχισε μόνη της εντατική προετοιμασία για να διεκδικήσει την εισαγωγή της σε μια από τις Παιδαγωγικές Σχολές και να σπουδάσει το αντικείμενο που την ενδιέφερε από τα μαθητικά της χρόνια, ξεπερνώντας τις δυσκολίες που αναπόφευκτα προκύπτουν λόγω των αυξημένων απαιτήσεων και του δύσκολου ρόλου της μητέρας τριών μικρών παιδιών.

«Λόγω κορονοϊού ήμασταν όλοι κλεισμένοι στο σπίτι και έτσι είχα περισσότερο χρόνο για διάβασμα, δεδομένου ότι είχε ανασταλεί η λειτουργία των σχολείων καθώς και όλες οι δραστηριότητες των μικρών μου αγοριών και ήμουν πιο απερίσπαστη στο στόχο μου. Είχα φυσικά μεγάλη βοήθεια από τον σύζυγό μου που επίσης είχε περισσότερο ελεύθερο χρόνο και άρα μπορούσε να ασχοληθεί εκείνος με τα παιδιά» λέει η 36χρονη μητέρα και πλέον φοιτήτρια

Όταν τη ρωτάμε αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο νέο της ρόλο, απαντά με βεβαιότητα πως «όταν υπάρχει θέληση όλα γίνονται». Το απέδειξε άλλωστε!

panaitolionews.gr

Αιτωλοακαρνανία – Φοιτητική στέγη στα δύο…

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr