ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΚαταγγελτικά ερωτηματικά για την Αστυνομία από το Δημοτικό Συμβούλιο

Καταγγελτικά ερωτηματικά για την Αστυνομία από το Δημοτικό Συμβούλιο

Καταγγελτικά ερωτηματικά για την Αστυνομία από το Δημοτικό Συμβούλιο

Καταγγελτικά ερωτηματικά για την Αστυνομία από το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσολογγίου

Την ερχόμενη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου οι εργαζόμενοι της καθαριότητας του δήμου Μεσολογγίου καθώς και η αρμόδια αντιδήμαρχος θα βρεθούν ενώπιον των δικαστικών αρχών για την αναβληθείσα αυτόφωρη διαδικασία μετά την καταγγελία του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Χρ. Τέγα για υποβάθμιση περιβάλλοντος.

Όπως ήταν αναμενόμενο το Δημοτικό Συμβούλιο στην πρόσφατη συνεδρίαση του εξέφρασε τη συμπαράσταση του στους εργαζόμενους και την αντιδήμαρχο.

Ωστόσο εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι το Δημοτικό Συμβούλιο με το ψήφισμά του ζητά εξηγήσεις για το ρόλο της Αστυνομίας στην υπόθεση.

«Γιατί οι υπάλληλοι του Δήμου κρατούνταν από 9.30 π.μ. – 13.00 μ.μ. χωρίς να τους έχουν πάρει κατάθεση ή να έχει γίνει έκθεση σύλληψης; Τότε για ποιο λόγο κρατούνταν;» καταγγέλλεται ουσιαστικά στο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου.

Σπάνια μπαίνουν τέτοιου τύπου ερωτηματικά για τη Αστυνομία από ένα αιρετό όργανο της Αυτοδιοίκησης… Σε κάθε περίπτωση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης.

Εφημερίδα Συνείδηση

Διπλή διακομιδή διασωληνωμένων ασθενών covid από Λευκάδα στην Κέρκυρα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ