ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΚαταγγέλλουν το «διορισμό» της Νομαρχιακής οι υγειονομικοί του ΣΥΡΙΖΑ

Καταγγέλλουν το «διορισμό» της Νομαρχιακής οι υγειονομικοί του ΣΥΡΙΖΑ

Καταγγέλλουν το «διορισμό» της Νομαρχιακής οι υγειονομικοί του ΣΥΡΙΖΑ

Υπό αίρεση θέτουν και την παραμονή τους στο κόμμα

Σε ομαδική παραίτηση από την Ο.Μ. Υγειονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησαν τοπικά στελέχη του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία , μετά τις διαδικασίες συγκρότησης νέας Νομαρχιακής Επιτροπής.

«Καταγγέλλουμε την διαδικασία του “διορισμού” της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλ/νίας που απαξίωσε αρχικά την διαδικασία εκλογών και κατόπιν την Ο.Μ.ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ, ενέργειες που δεν συνάδουν με τις διαδικασίες ενός Δημοκρατικού Κόμματος όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ! Νιώθουμε απογοήτευση και αγανάκτηση με όλα αυτά που συνέβησαν κατά την διαδικασία εκλογής της νέας Ν.Ε. Είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα, πιστοί στις αρχές και την ιδεολογία μας αλλά με αγανάκτηση, το ξαναλέμε, απέχουμε από μια Ν.Ε. που βγήκε με συναλλαγή και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι!» αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή που υπογράφεται από τους Κ. Διαμάντη, Π. Σαράκη, Β. Ζιώγα, Β. Μαχαλιώτη, Δ. Κατσαούνη, Β. Παπασπύρο,Γ. Καραχρήστο, Ν. Καραχρήστο, Π.Νικάκη και Μ. Κατσαρού.

Ενώ αξιοσημείωτο ακόμη είναι -όπως λένε- στην επιστολή τους ότι επιφυλάσσονται για την περαιτέρω στάση του ακόμη και για την παραμονή τους στο ΣΥΡΙΖΑ.

Εφημερίδα Συνείδηση

Δείτε επίσης: Μήνυμα στήριξης της τοπικής αγοράς από το Θ. Μωραΐτη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr