Καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία σε Αμφιλοχία και Βόνιτσα - Υποβλήθηκαν και αλληλομηνύσεις

Τι αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας

Τρεις συλλήψεις σε Αγρίνιο και Ξηρόμερο για ενδοοικογενειακή βία

Τρεις συλλήψεις και δυο δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο. Δύο περιπτώσεις στην Αιτωλοακαρνανία αφορούσαν περιστατικά που φέρονται να συνέβησαν σε Βόνιτσα και Αμφιλοχία.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαϊας και Ακαρνανίας συνελήφθησαν τρία άτομα και σχηματίσθηκαν δυο δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα.

Ειδικότερα :

1) Στην Πάτρα
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μια γυναίκας, την οποία κατήγγειλε ο πρώην σύντροφός της για ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση μέσω τηλεφώνου.

2) Στη Δυτική Αχαΐα
Α)Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του για ενδοοικογενειακή βία και απειλή.
Β) Συνελήφθη, ένας άνδρας, διότι η σύνοικος σύντροφός του υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, καθώς την χτύπησε στον αυχένα.

3) Στη Βόνιτσα
Συνελήφθη, χθες σε περιοχή του Ακτίου Βόνιτσας, ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του η σύζυγός του για ενδοικογενειακή απειλή και εξύβριση.

4) Στην Αμφιλοχία
Συνελήφθη, χθες σε περιοχή της Αμφιλοχίας, ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία συγγενικού του προσώπου για εξύβριση, ενώ ο συλληφθείς υπέβαλε καταγγελία σε βάρος τριών ημεδαπών συγγενικών του προσώπων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για ψευδή καταμήνυση.