ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΑπό καταγγελία συνοδεύτηκε η προσπάθεια καθαρισμού της Τουρλίδας

Από καταγγελία συνοδεύτηκε η προσπάθεια καθαρισμού της Τουρλίδας

Από καταγγελία συνοδεύτηκε η προσπάθεια καθαρισμού της Τουρλίδας

Σε πλυντήριο αυτοκίνητων μετατράπηκε το γήπεδο beach volley

Παρεμβάσεις στην παραλία της Τουρλίδας εξακολουθεί να κάνει ο δήμος Μεσολογγίου προκειμένου να αναβαθμιστεί η περιοχή.
Αυτό το έχει πετύχει σε ένα μεγάλο βαθμό, καθώς ήδη έχουν τοποθετηθεί ομπρέλες, ντουζιέρες, καμπίνες για να αλλάζουν οι λουόμενοι, καλαθάκια για τα σκουπίδια, ενώ έγιναν και γήπεδα beach volley. Με όλα αυτά η παραλία φέτος είναι πιο όμορφη,πιο λειτουργική και εξυπηρετική για τους λουόμενους.

Ο δήμος δεν σταμάτησε εκεί και συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις ξεκίνησε να καθαρίζει και να τοποθετεί ομπρέλες και στα «Μαρόκια». Όμως μετά από καταγγελία πολίτη τα συνεργεία σήμερα αποχώρησαν αν και θα μπορούσαν κάλλιστα να συνεχίσουν καθώς δεν υπήρξε κάτι το μεμπτό…

Οι εργασίες σταμάτησαν ένεκα της καταγγελίας και για την παρέμβαση καθαρισμού του δήμου κοντά στα «τσιμέντα» όπου υπήρχαν χορτάρια και βαρέλι με σκουπίδια, πιθανώς από την επιχείρηση που δραστηριοποιείται δίπλα.

Σα να μην έφθαναν όλα αυτά, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να πλύνουν τα αυτοκίνητά τους με τον σωλήνα νερού που τοποθέτησε ο δήμος για να καταβρέχονται τα γήπεδα beach volley.

Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι η προσπάθεια να πάει μπροστά το Μεσολόγγι δεν είναι κοινός τόπος όλων. Από την στιγμή που οι παρεμβάσεις του δήμου αφορούν μόνο στον καθαρισμό των παραλιών και στην τοποθέτηση ομπρελών για τους λουόμενους, δεν μπορεί να καταλάβει κανείς την αιτία των καταγγελιών.

Για να πάρει μπρος η πόλη και γενικά ο δήμος απαιτείται συνεργασία δήμου, φορέων, επιχειρηματιών και πολιτών και όχι να υπονομεύεται κάθε καλή προσπάθεια…

aixmi-news.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr