ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΚαταγγελία Κωστίκογλου: Δεν ήθελαν ούτε το συνέδριο της ΠΟΒΑΣ

Καταγγελία Κωστίκογλου: Δεν ήθελαν ούτε το συνέδριο της ΠΟΒΑΣ

Καταγγελία Κωστίκογλου: Δεν ήθελαν ούτε το συνέδριο της ΠΟΒΑΣ

Δεν υπήρχε από την πρώτη στιγμή καμία διάθεση για σύνθεση απόψεων. Αυτό εκτίμησε ο Σ. Κωστίκογλου για τη στάση της αντιπολίτευσης στις συνεδριάσεις του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου τα τελευταία δύο χρόνια.

Ως παράδειγμα και της γενικότερης διαφοράς φιλοσοφίας μεταξύ των δύο «στρατοπέδων» στο ΔΣ του Συλλόγου, ο Σ. Κωστίκογλου αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο Εμπορικός Σύλλογος θα πρέπει να συμμετέχει -κατά τη γνώμη του- στις πρωτοβουλίες για την ανάδειξη της περιοχής και την αύξηση της επισκεψιμότητάς της.

Κατήγγειλε λοιπόν ότι η αντιπολίτευση του ΔΣ του Συλλόγου αρνήθηκε το αίτημα της ΠΟΒΑΣ ο Εμπορικός Σύλλογος να παρέχει τη στήριξή του στο συνέδριο, που διοργάνωσαν πρόσφατα στο Αγρίνιο οι κατασκευαστές αλουμινίου – σιδήρου.

Όπως εξήγησε ο Σ. Κωστίκογλου το αίτημα της ΠΟΒΑΣ ήταν εκτός από τη στήριξη στο συνέδριο να δοθεί και το έμβλημα του Συλλόγου. «Δεν ήθελε η αντιπολίτευση… και με την στήριξη της πλειοψηφίας δώσαμε το έμβλημα του Συλλόγου. Ήταν αυτονόητη η στήριξή μας σε αυτή την πρωτοβουλία, που έφερε 1.500 συνέδρους στο Αγρίνιο» ανέφερε ο Σ. Κωστίκογλου και αναρωτήθηκε με νόημα «γιατί να μην θέλει ο εμπορικός κόσμος να αναπτύξει η περιοχή το συνεδριακό τουρισμό; Πως θα πάει μπροστά ο τόπος μας;».

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Δυτική Ελλάδα: Παρκάρουμε όπου βρούμε – 814 παραβάσεις του ΚΟΚ τον Μάιο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ