ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔιαφοραΚαταγγελία Ιωάννη Νεραντζή για τις εκλογές στην Ιστορική και Αρχαιολογική Εταιρεία Δυτικής Στερεάς Ελλάδας

Καταγγελία Ιωάννη Νεραντζή για τις εκλογές στην Ιστορική και Αρχαιολογική Εταιρεία Δυτικής Στερεάς Ελλάδας

Καταγγελία Ιωάννη Νεραντζή για τις εκλογές στην Ιστορική και Αρχαιολογική Εταιρεία Δυτικής Στερεάς Ελλάδας

Ο διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κρήτης Ιωάννης Γ. Νεραντζής προχώρησε σε έγγραφη δημόσια καταγγελία σχετικά με τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην Ιστορική και Αρχαιολογική Εταιρεία Δυτικής Στερεάς Ελλάδας με έδρα το Αγρίνιο.

Αυτούσιο το κείμενο της καταγγελίας: 

Καταγγέλλω εγγράφως, δημοσίως, την νοθεία που εγένετο από την Εφορευτική Επιτροπή, σε συμπαιγνία με το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο τής ”Ιστορικής και Αρχαιολογικής Εταιρείας Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, με έδρα το Αγρίνιον”, στις εκλογές τής 22ας Μαΐου 2022, για την εκλογή τών Μελών τού νέου Δ.Σ., εις τις οποίες συμμετείχα ως υποψήφιος για το Δ.Σ.

Εξηγούμαι: Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο τού Καταστατικού τής Εταιρείας, «ψηφοδέλτιον που έχει επιπλέον σταυρό τού επιτρεπομένου αριθμού στο ψηφοδέλτιο, θεωρείται ΑΚΥΡΟ.»….

Με βάση αυτόν τον ορισμό τού Καταστατικού, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΝ….

Στα καταμετρηθέντα έγκυρα ψηφοδέλτια έχω ισοψηφίσει με την Νατάσα Σκιαδά, την κόρη τού αποθανόντος προσφάτως τέως Προέδρου ταύτης τής Εταιρείας.

Ως εκ τούτου, υποχρεούται η Εφορευτική Επιτροπή να προβεί σε κλήρωση τών δύο ισοψηφισάντων υποψηφίων….

Αλλά, ω! τού θαύματος!!!! Η Εφορευτική Επιτροπή, ΕΡΜΗΝΕΥΣΕ ΚΑΤΑ ΙΔΙΑΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…. ΕΓΚΥΡΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ… ΤΟ ΑΚΥΡΟΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΝ …. ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ….:

<<Οι σταυροί στο άνω μισό ψηφοδέλτιο με Υποψήφιους/φιες για το Δ.Σ. είναι έγκυροι… Και μόνον οι σταυροί στο κάτω μισό τού ψηφοδελτίου με υποψήφιους/φιες για την Εξελεγκτικη Επιτροπή …. ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟΙ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΑΣ…>>.

ΕΞΑΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ….

ΕΓΩ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟΝ, ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΡΗΜΑΤΙΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ…, ΝΑ ΞΕΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ… ΝΑ ΝΟΘΕΥΕΙ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ…

… ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΟΝ :

=ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΙ ΣΤΟ Δ.Σ. ο Ιωάννης Νεραντζής, λόγω… Ελληνικής καταγωγής…

…ΑΙΔΩΣ ΕΒΡΑΙΟΧΩΡΙΤΕΣ ΒΡΑΧΩΡΙΟΥ/ΑΓΡΙΝΙΟΥ…

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση εργοστασίου τυποποίησης – συσκευασίας βρώσιμων ελαιών στη θέση παραλία Σταμνάς Μεσολογγίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ