ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΚαταγγελία σοκ για το Νοσοκομείο της Κέρκυρας – Ασθενής χειρουργήθηκε χωρίς αναισθησία λόγω βλάβης σε μηχάνημα

Καταγγελία σοκ για το Νοσοκομείο της Κέρκυρας – Ασθενής χειρουργήθηκε χωρίς αναισθησία λόγω βλάβης σε μηχάνημα

Καταγγελία σοκ για το Νοσοκομείο της Κέρκυρας – Ασθενής χειρουργήθηκε χωρίς αναισθησία λόγω βλάβης σε μηχάνημα

Με μέθη και όχι με γενική αναισθησία υποβλήθηκε σε χειρουργείο ασθενής στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, εξαιτίας βλάβης σε μηχάνημα. Αυτό καταγγέλλουν οι συγγενείς της ασθενούς.

Μια τραυματική εμπειρία περιγράφουν ότι έζησε μια ασθενής στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, οι ίδιοι οι συγγενείς της, οι οποίοι υποστηρίζουν πως υποβλήθηκε σε χειρουργείο, χωρίς γενική αναισθησία, λόγω δυσλειτουργίας μηχανήματος. Το γεγονός έφερε συγκεκριμένα στο φως η αδελφή της, μέσω ανάρτησης στα social media, όπως υποστηρίζουν τα τοπικά μέσα.

Νοσοκομειακές πηγές επιβεβαιώνουν το γεγονός στο enimerosi.com της Κέρκυρας. Η ασθενής, η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργείο στη σπονδυλική στήλη, πήρε το φάρμακο που χορηγείται στο πρώτο στάδιο της χορήγησης της αναισθησίας, αλλά στη συνέχεια το μηχάνημα δεν συνδέθηκε λόγω βλάβης, ώστε να της χορηγηθεί το κυρίως αναισθητικό αέριο.

Η γυναίκα αν και ήταν επί της ουσίας σε βαθύ ύπνο, χειρουργήθηκε έχοντας επίγνωση της διαδικασίας. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν ένιωθε πόνο αλλά καταλάβαινε τι της συμβαίνει.

Η υπόθεση εξετάζεται από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Κέρκυρας και αναμένεται περαιτέρω ενημέρωση.

Φωτογραφία EUROKINISSI

Αγρίνιο: Ξεψύχησε και άλλο άγριο άλογο στο Καστράκι (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ