ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔιαφοραΚασσελάκης : Το έγκλημα στα Τέμπη είναι ο βασικός λόγος που μπήκα στην πολιτική

Κασσελάκης : Το έγκλημα στα Τέμπη είναι ο βασικός λόγος που μπήκα στην πολιτική

Κασσελάκης : Το έγκλημα στα Τέμπη είναι ο βασικός λόγος που μπήκα στην πολιτική

Με συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών συναντήθηκε πριν από λίγο  ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Λάρισα. “Το έγκλημα στα Τέμπη είναι ο βασικός λόγος που μπήκα στην πολιτική”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κασσελάκης.

Ο κ. Κασσελάκης άκουσε τους προβληματισμούς των συγγενών και αφού έδωσε τα συλλυπητήρια του, τόνισε πως είναι «εξοργισμένος και νευριασμένος» μπροστά στη «συγκάλυψη που φαίνεται να διαπράττεται μπροστά στα μάτια».

Στη συνέχεια τόνισε πως ο ίδιος προσωπικά αλλά και θεσμικά ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνουν τα πάντα για όσο χρειαστεί μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη και πρόσθεσε πως θα είναι δίπλα στους συγγενείς «μέχρι τέλους».

Ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ακόμα πως έγινε «έγκλημα» στα Τέμπη και τόνισε πως «οι Έλληνες δεν πρέπει να είναι χειραγωγούμενοι των Μέσω που έχει στην κυριαρχία του ο Πρωθυπουργός».

«Eίμαι εξοργισμένος και νευριασμένος για τη συγκάλυψη που φαίνεται να διαπράττεται μπροστά στα μάτια μας. Το δικό μας κόμμα είχε φέρει στην Βουλή πριν το έγκλημα ερωτήσεις για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων, λαμβάνοντας την ειρωνεία του αρμόδιου υπουργού. Ενός υπουργού ο οποίος παραιτήθηκε για να διευκολύνει το αφεντικό του και μετά είχε το θράσος να ξανακατέβει για βουλευτής, προφανώς για να διατηρήσει την ασυλία του», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook που διατηρεί:

«Οπουδήποτε στον κόσμο σέβονται τους νεκρούς. Τα δικά μας τα παιδιά δεν τα σεβάστηκαν. Τα πήραν με τις μπουλτόζες, τα φορτώσαν σε φορτηγά και τα πετάξανε».
Το έγκλημα στα Τέμπη είναι ο κύριος λόγος που μπήκα στην πολιτική. Όχι μόνο αυτό καθεαυτό, αλλά και το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός έβγαλε δικό του πόρισμα, έκανε φτηνό αντιπερισπασμό με τον φράκτη στον Έβρο, οργάνωσε καμπάνια στο tiktok για να κερδίσει πίσω τους νέους.
Είπα σήμερα στους συγγενείς των θυμάτων ότι τα Τέμπη δεν είναι προσωπικό – οικογενειακό τους ζήτημα. Είναι εθνικό – κοινωνικό ζήτημα. Γιατί δεν μπορεί μία κοινωνία να ανέχεται τη μη απόδοση δικαιοσύνης.
Πρόσθεσα ότι δεν είναι μόνοι. «Μόνοι μας είμαστε», με διέκοψαν.
Τους καταλαβαίνω.
Θέλω όμως να γνωρίζουν ότι ως Στέφανος προσωπικά αλλά και ως αξιωματική αντιπολίτευση θεσμικά, θα κάνουμε τα πάντα για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θα είμαστε δίπλα τους για όσο καιρό χρειαστεί. Για χρόνια; Για χρόνια.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ