Κασσελάκης: «Συν ένα παιδιά» - Λάθος νούμερο στα κεράκια της τούρτας για τα γενέθλιά του (βίντεο)

Λάθος νούμερο είχε στα κεράκια η τούρτα που έσβησε ο Στέφανος Κασσελάκης για τα γενέθλιά του, στην ταβέρνα που βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό του,…

kasselakis_tourta

Λάθος νούμερο είχε στα κεράκια η τούρτα που έσβησε ο Στέφανος Κασσελάκης για τα γενέθλιά του, στην ταβέρνα που βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, τους συνεργάτες και στρατιώτες από τον θάλαμό του, μετά την ορκωμοσία του.

Όταν εμφάνισαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ την τούρτα με τον αριθμό «35», εκείνος λίγο πριν φυσήξει, είπε με χιούμορ «συν ένα παιδιά», ενημερώνοντας έτσι πως κλείνει τα 36 του χρόνια.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Απόψε το βράδυ, πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που πήρε πενθήμερη άδεια μετά την ορκωμοσία, θα γιορτάσει τα γενέθλιά του σε μαγαζί στου Ψυρρή.

Στην πύλη του στρατοπέδου τον κ. Κασσελάκη περίμεναν οι γονείς του και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να είναι ευδιάθετος.

Μετά το πέρας της άδειας ο κ. Κασσελάκης θα επιστρέψει στο στρατόπεδο της Θήβας για να πάρει το απολυτήριό του καθώς εκ του νόμου έχει το δικαιώμα να εξαγοράσει το υπόλοιπο της θητείας του.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Kasselakis (@skasselakis)

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στέφανος Κασσελάκης: Ορκίστηκε στη Θήβα, παίρνει άδεια και θα γιορτάσει τα γενέθλιά του στου Ψυρρή

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έψαλε τον εθνικό ύμνο και έδωσε τον όρκο πίστης στην πατρίδα