ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΚασσελάκης: «Σχεδίασαν τη διάσπαση από το βράδυ της εκλογής μου» – Τι απαντά ο Τσακαλώτος για τους «αυλικούς»

Κασσελάκης: «Σχεδίασαν τη διάσπαση από το βράδυ της εκλογής μου» – Τι απαντά ο Τσακαλώτος για τους «αυλικούς»

Κασσελάκης: «Σχεδίασαν τη διάσπαση από το βράδυ της εκλογής μου» – Τι απαντά ο Τσακαλώτος για τους «αυλικούς»

Με μία ανάρτηση απάντησε στον Στέφανο Κασσελάκη ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για τις αιχμές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς τους «11» της Νέας Αριστεράς σε δηλώσεις του στην Κ.Ε. το Σάββατο.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του εξαπέλυσε και τα πρώτα πυρά κατά των «11» με αφορμή τη στάση τους στη Βουλή για του servircers και τα κόκκινα δάνεια.

«Eπειδή ακούγονται πολλά περί «μετάλλαξης» του ΣΥΡΙΖΑ: η μόνη μετάλλαξη είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν αυλικοί που δουλεύουν για τους servicers και τις τράπεζες», δήλωσε ο κ. Κασσελάκης με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να του απαντά με ανάρτησή του στο Facebook πως: «Και ρωτάω αν όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης, και ο πρωθυπουργός, δούλευαν για τις τράπεζες και τους servicers ή μόνο οι πρώην υπουργοί που έφυγαν από το ΣΥΡΙΖΑ;»

«Σχεδίασαν τη διάσπαση του κόμματος μας από το ίδιο το βράδυ της εκλογής μου»

Με συνέντευξη του στο Βήμα της Κυριακής, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει ότι είναι καθαρός, δεν έχει εξαρτήσεις και δεν τον κρατάει κανένας, υπογραμμίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι η ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ και εξαπολύει ευθείες βολές εναντίον όσων αποχώρησαν.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει για τους «11»: «Σχεδίασαν τη διάσπαση του κόμματος μας από το ίδιο το βράδυ της εκλογής μου, την οποία δεν αποδέχτηκαν ποτέ…Προφανώς τους ενδιέφερε μόνο η καρέκλα του προέδρου του κόμματος».

 

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ