ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΚαρπενησίου Γεώργιος: ”Δεν ζήτησα ποτέ από τους πιστούς να μην φοράνε μάσκες”

Καρπενησίου Γεώργιος: ”Δεν ζήτησα ποτέ από τους πιστούς να μην φοράνε μάσκες”

Καρπενησίου Γεώργιος: ”Δεν ζήτησα ποτέ από τους πιστούς να μην φοράνε μάσκες”

Διευκρινήσεις έδωσε ο μητροπολίτης Καρπενησίου μετά τον σάλο που προκλήθηκε όταν σε δηλώσεις του για τη γιορτή του πολιούχου Αγίου Νικολάου Καρπενησιώτη αναρωτήθηκε γιατί υπάρχουν αυστηρά μέτρα όπως της Αθήνας στην Ευρυτανία όπου δεν καταγράφονται κρούσματα Κορονοιού.

Εντύπωση επίσης είχαν προκαλέσει και τα πλάνα που μετέδωσε το Star Κεντρικής Ελλάδας από το εσωτερικό της εκκλησίας όπου κανένας πιστός δεν φορούσε μάσκα γεγονός που σχολιάσθηκε και από τον τοπικό βουλευτή Κώστα Κοντογεώργο.

«Οι ταγοί της εκκλησίας οδηγούν το λαό σε λάθος δρόμο» είπε στην δήλωσή του ο βουλευτής της ΝΔ. Ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις των αυτοδιοικητικών της Ευρυτανίας.

«Ποτέ δεν ζήτησα από τους πιστούς να μην φοράνε μάσκες» διευκρίνισε ο σεβασμιότατος Γεώργιος μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

«Αν υπάρξει πρόβλημα στην περιοχή μας εννοείται ότι θα φορέσουμε μάσκες» εξήγησε ο μητροπολίτης . Όταν ο διπλανός μας δεν ασθενεί πως θα ασθενήσουμε» αναρωτήθηκε, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι οι πιστοί δεν φορούσαν μάσκες.

«Δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε καθαροί, έχουμε τηρήσει τα μέτρα» αυτή ήταν η τοποθέτηση του δημάρχου Νίκου Σουλιώτη.

«Η θέση να πάμε με πιο χαλαρά μέτρα στο Καρπενήσι δεν με βρίσκει σύμφωνο με τον μητροπολίτη» δήλωσε στην τηλεόραση του Αντ1 ο δήμαρχος.

tvstar.gr

Ανακοίνωσαν Γώγολου οι Αργοναύτες Αγρινίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr