ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΚαρπενήσι: Καθημερινά rapid test στην περιοχή «Νεράιδα» – Καλή η επιδημιολογική εικόνα της πόλης και του Νοσοκομείου

Καρπενήσι: Καθημερινά rapid test στην περιοχή «Νεράιδα» – Καλή η επιδημιολογική εικόνα της πόλης και του Νοσοκομείου

Καρπενήσι: Καθημερινά rapid test στην περιοχή «Νεράιδα» – Καλή η επιδημιολογική εικόνα της πόλης και του Νοσοκομείου

Την δυνατότητα να ελεγχθούν για τον κορονοϊό όσοι πολίτες το επιθυμούν, δίνει ο Δήμος Καρπενησίου με τους καθημερινούς δειγματοληπτικούς ελέγχους που πραγματοποιεί το τοπικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην περιοχή της Νεράιδας στην Ευρυτανική πρωτεύουσα.

Το τοπικό κλιμάκιο έχει στηθεί στη συγκεκριμένη θέση, καθώς αποτελεί πέρασμα μαθητών και εκπαιδευτικών αφού βρίσκεται δίπλα από το μεγαλύτερο σχολικό συγκρότημα της πόλης.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι όλες οι αρμόδιες αρχές να έχουν πλήρη εικόνα της τρέχουσας επιδημιολογικής εικόνας της πόλης και να επέμβουν γρήγορα σε τυχόν διασπορά.

Το κλιμάκιο βρίσκεται στο σημείο και πραγματοποιεί δειγματοληπτικούς ελέγχους rapid test αλλά και μοριακό έλεγχο αν κριθεί αναγκαίο, καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, ενώ έλεγχοι γίνονται και τις Κυριακές.

Στους ελέγχους μπορούν να προσέλθουν εκτός από τους δημότες του Καρπενησίου και επισκέπτες, αρκεί να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους.

Οι μέχρι στιγμής έλεγχοι έχουν δείξει πως τα πράγματα στην Ευρυτανική πρωτεύουσα είναι καλά, ωστόσο ο εφησυχασμός δεν είναι καλός σύμμαχος.

Η πολύ καλή επιδημιολογική εικόνα του Καρπενησίου αποτυπώνεται και στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης, όπου έχει πάρει «μεγάλη ανάσα» αφού στην κλινική covid νοσηλεύονται λίγοι ασθενείς με κορονοϊό από τα Λεπιανά της Δυτικής Ευρυτανίας.

tvstar.gr

Κορονοϊός: 92 νέα κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία – 2.293 σε όλη την χώρα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr