ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΚαρπενήσι: Έκλεισε το ξενοδοχείο “Avaris” μετά από 20 χρόνια

Καρπενήσι: Έκλεισε το ξενοδοχείο “Avaris” μετά από 20 χρόνια

Καρπενήσι: Έκλεισε το ξενοδοχείο “Avaris” μετά από 20 χρόνια

Ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία του Καρπενησίου δεν υπάρχει πιά αφού η ιδιοκτησία του δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στα χρέη της μονάδας και να επιβιώσει.

Σύμφωνα με τα Ευριντανικά Νέα “Σε διακοπή λειτουργίας, για λόγους οικονομικούς, οδηγήθηκε η μεγάλη, γνωστή ξενοδοχειακή επιχείρηση του Καρπενησίου “Avaris Hotel”, έπειτα από δύο και πλέον δεκαετίες αδιάλειπτης παρουσίας στο τουριστικό γίγνεσθαι του τόπου. Ήδη, εδώ και λίγες ημέρες οι γνωστές πλατφόρμες τουριστικής ενοικίασης δεν δέχονται κρατήσεις καταλυμάτων για το εν λόγω ξενοδοχείο.

Συσσωρευμένα χρέη και αυξημένα λειτουργικά έξοδα οδήγησαν τον ιδιοκτήτη στην απόφαση – μονόδρομο (όπως αποδείχθηκε), να βάλει λουκέτο στην επιχείρηση που άρχισε να λειτουργεί το 2001, απασχολώντας τον τελευταίο καιρό περίπου δέκα εργαζομένους.
Χτισμένο στη θέση “Σωτήρα”, με άπλετη θέα στην πόλη του Καρπενησίου, το Βελούχι και την κοιλάδα της Ποταμιάς, το Avaris Hotel είχε καταγράψει μια επιτυχημένη πορεία, ενώ το 2008 είχε βραβευθεί στον διαγωνισμό Philoxenia Hotel Award ως το καλύτερο ελληνικό ξενοδοχείο βουνού ή εξοχής”.

lamiafm1.gr

SOS ενόψει κακοκαιρίας – Έρχονται χιονοκαταιγίδες και τσουχτερό κρύο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ