ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΚαρέ-καρέ απόπειρα διάρρηξης στο Συντριβάνι

Καρέ-καρέ απόπειρα διάρρηξης στο Συντριβάνι

Δείτε πως ο δράστης αυτοτραυματίστηκε
Απόπειρα διάρρηξης με άδοξο τέλος σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, περίπου στις 02:15 το βράδυ, σε καφέ ζαχαροπλαστείο στην πλατεία Συντριβανείου. Συγκεκριμένα άγνωστος άνδρας έσπασε το τζάμι του καταστήματος το οποίο ήταν κλειστό και στην προσπάθειά του τραυματίστηκε από τα θραύσματα.

Στο βίντεο που παρουσιάζει το sinidisi.gr, δείτε πως ο δράστης αυτοτραυματίστηκε στην αποτυχημένη του απόπειρα, που καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του καταστήματος.

Οι κηλίδες αίματος στο σημείο αλλά και την οδό Δεληγιώργη μαρτυρούν την διαφυγή του δράστη από το σημείο μετά την αποτυχημένη απόπειρα. Ο Κώστας Ράπτης, ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ανέφερε στην “Σ” σχετικά με το συμβάν “Η κάμερα του καταστήματος κατέγραψε την στιγμή που προσπάθησε να τραβήξει το παράθυρο και να εισβάλει στο κατάστημα. Έσπασε το τζάμι και τον τραυμάτισε, έχω υλικό που παρέδωσα στην αστυνομία η οποία θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να βρεθεί ο ένοχος. Πριν 3 χρόνια είχαμε και πάλι κλοπή στο κατάστημα και λίγο καιρό πριν είχαν κλέψει τις βραδινές ώρες τις καρέκλες του καταστήματος. Από το καλοκαίρι μας έχουν κλέψει πάνω από 30 καρέκλες και τραπεζοκαθίσματα”

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της Παρασκευής στην εφημερίδα “ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ”

 

Άλκης Αποστολόπουλος

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr