ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΤο είπε κι έγινε ο Γ. Καρβέλης – Καρδιολόγος και οφθαλμίατρος στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου

Το είπε κι έγινε ο Γ. Καρβέλης – Καρδιολόγος και οφθαλμίατρος στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου

Το είπε κι έγινε ο Γ. Καρβέλης – Καρδιολόγος και οφθαλμίατρος στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου

Καρδιολόγος και οφθαλμίατρος στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου θα υπάρχουν στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου μετά από ανακοίνωση του Γ.Καρβέλη ενώ, καινούργιο ψηφιακό ακτινολογικό μηχάνημα μέχρι το τέλος Μαΐου, δρομολογείται και υπερηχοτομογράφος

Δύο ειδικότητες γιατρών θα βρίσκονται πλέον κάθε εβδομάδα στη διάθεση των ασφαλισμένων της περιοχής, στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου προερχόμενοι από το Νοσοκομείου Αγρινίου. Η απόφαση πάρθηκε μετά από εντολή του διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη και υλοποιήθηκε με την συνεργασία  του κ. Αλμπάνη Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής και της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Αγρινίου, που έθεσε έναν καρδιολόγο κι έναν οφθαλμίατρο στην διάθεση του Κέντρου Υγείας μια φορά την εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου του κ. Καρβέλη συζητήθηκε με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αγρινίου κ. Σκορδά Βασίλειο η ανάγκη που υπάρχει, λόγω της θέσης της υπηρεσίας στο κέντρο του αστικού ιστού της πόλης όπου, λόγω του μεγέθους της, δέχεται μεγάλο αριθμό ασφαλισμένων καθημερινά.

Ο Β. Σκορδάς με το Γ. Καρβέλη κατά την πρόσφατη επίσκεψη του διοικητή της 6ης ΥΠΕ στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου

Όπως εξήγησε στην «Συνείδηση» ο κ. Σκορδάς, η απόφαση πάρθηκε άμεσα και αυτό δείχνει ότι γίνεται κατανοητός ο ρόλος που διαδραματίζει το Κέντρο Υγείας για τους πολίτες της περιοχής. «Κάθε Δευτέρα θα δέχεται τους ασφαλισμένους καρδιολόγος και κάθε Τετάρτη οφθαλμίατρος στην υπηρεσία μας, ειδικότητες που θα μας διαθέσει το Νοσοκομείο Αγρινίου. Άμεσος στόχος, ο οποίος θεωρώ πως δεν θα αργήσει να υλοποιηθεί, είναι οι δύο ειδικότητες αυτές να υπάρχουν δύο ημέρες την εβδομάδα η κάθε μία», εξηγεί ο κ. Σκορδάς, που κάνει λόγο για σημαντική βελτίωση στην εξυπηρέτηση και την διευκόλυνση των πολιτών, ειδικά εκείνων που δεν είναι εύκολο να μετακινηθούν.

Υπενθυμίζεται, πως στη ίδια επίσκεψη του διοικητή της 6ης ΥΠΕ στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου είχε γίνει αναφορά στον νέο σύγχρονο εξοπλισμό που αποκτά το Ακτινολογικό Τμήμα του ΚΥ, προσθέτοντας ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα ενισχυθούν και τα άλλα τμήματά του. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Σ» τα νέα μηχανήματα θα είναι ένα υπερσύγχρονο ψηφιακό ακτινολογικό μηχάνημα που θα είναι στην διάθεση του Κέντρου στο τέλος Μαΐου, καθώς και ένας υπερηχοτομογράφος που έχει δρομολογηθεί αλλά χρειάζεται κάποιες διαδικασίες ακόμη.

«Εύρυθμη και αποτελεσματική είναι η λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αγρινίου, το οποίο μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ένα πολυδύναμο κέντρο. Στόχος μας η διεύρυνση κατά το δυνατόν, του ωραρίου λειτουργίας ώστε η Πρωτοβάθμια φροντίδα να ανακουφίζει τον φόρτο που δέχονται τα νοσοκομεία. Επίσης οι συμπολίτες μας θα εξυπηρετούνται μέσα στην πόλη τους, κοντά στο σπίτι τους χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Καρβέλης.

Γιάννης Συμψηρής – Εφημερίδα Συνείδηση

Σαρρώνει τα πάντα ο αγωγός East Med στο πέρασμα του από τη Δυτική Ελλάδα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ