Καραβοκύρη – Η πιπεράτη ατάκα προς τον Στόκα: “Πόσοι άνθρωποι το έκαναν… ακούγοντας τα τραγούδια σου;”

Και αυτή τη βδομάδα, ο Χρήστος Φερεντίνος ετοίμασε ένα «Σάββατο με φίλους!» και υποδέχθηκε τον Μπάμπη Στόκα, έναν αγαπημένο καλλιτέχνη που απέφευγε πάντα στεγανά και…

karavokiri

Και αυτή τη βδομάδα, ο Χρήστος Φερεντίνος ετοίμασε ένα «Σάββατο με φίλους!» και υποδέχθηκε τον Μπάμπη Στόκα, έναν αγαπημένο καλλιτέχνη που απέφευγε πάντα στεγανά και ταμπέλες. Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκε και η Δάφνη Καραβοκύρη, η οποία προσκάλεσε τον γνωστό καλλιτέχνη στο sex podcast της, λέγοντάς του και μία πιπεράτη ατάκα.

«Η γενική ερώτηση που κάνω είναι μήπως θέλετε να έρθετε στο sex podcast και η απάντηση που παίρνω είναι πάντα ναι. Η αλήθεια είναι πως ναι και όταν ακούνε τις ερωτήσεις, δεν μπορούν να φύγουν» ανέφερε αρχικά η Δάφνη Καραβοκύρη.

«Δεν θα ήθελε να πάω στην εκπομπή της» απάντησε με χιούμορ ο Μπάμπης Στόκας και στη συνέχεια η ίδια του απευθύνθηκε με μία ατάκα: «Πόσοι άνθρωποι έχουν κάνει σεξ ακούγοντας τα τραγούδια σου, Μπάμπη; Θέλω να πω ότι ο Μπάμπης αντιπροσωπεύει μία περίοδο αθωότητας, που ερωτευόμασταν και αγαπιόμασταν από κοντά κι αυτά τα τραγούδια έχουν μια άλλη ουσία, άλλη ρίζα».

Πηγή: zappit.gr