ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΚαραμητσόπουλος: Ζητά ασφαλτόστρωση και φωτισμό σε οδούς του Αγρινίου

Καραμητσόπουλος: Ζητά ασφαλτόστρωση και φωτισμό σε οδούς του Αγρινίου

Καραμητσόπουλος: Ζητά ασφαλτόστρωση και φωτισμό σε οδούς του Αγρινίου

Ο επικεφαλής της δημοτική παράταξης “Συμμαχία Πολιτών” Γιώργος Καραμητσόπουλος θίγει την τραγική, όπως επισημαίνει, κατάσταση στην οποία βρίσκονται η οδός και η πάροδος Λήδας καθώς και η Αχελώου στο Αγρίνιο, και ζητάει με ερώτημα- πρόταση προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου (κοινοποιείται στο δήμαρχο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.) ασφαλτόστρωση και αναβάθμιση του φωτισμού.

Το ερώτημα – πρόταση

“Κύριε Πρόεδρε

Θέλουμε να σας μεταφέρουμε την δικαιολογημένη αγανάκτηση των κατοίκων που διαμένουν στις οδούς Λήδας και Αχελώου καθώς και στην πάροδο Λήδας για την τραγική κατάσταση που βρίσκονται οι συγκεκριμένες οδοί για περισσότερο από μια δεκαετία δίνοντας μια εικόνα πλήρους εγκατάλειψης.

Άσφαλτος δεν υπάρχει πουθενά, το τσιμέντο έχει υποστεί μεγάλες φθορές λόγω της διάβρωσης με τα χρόνια, οι λακκούβες κάνουν επικίνδυνη τη ζωή των κατοίκων ενώ ο φωτισμός είναι ελλιπέστατος έως ανύπαρκτος.

Για το θέμα αυτό οι κάτοικοι της περιοχής έχουν καταθέσει σχετικό αίτημα προς τον Δήμο Αγρινίου με τις υπογραφές τους από τις 2 Ιουνίου 2020 (Αρ. Πρωτ. 19220) αλλά παρότι πέρασε 1,5 χρόνος από τότε δεν έχει γίνει το παραμικρό.

Επειδή πιστεύουμε ότι όλοι ανεξαιρέτως οι Δημότες του Αγρινίου δικαιούνται να έχουν τουλάχιστον τις στοιχειώδεις υπηρεσίες και υποδομές ώστε να ζουν με αξιοπρέπεια και ασφάλεια και επειδή θέλουμε να πιστεύουμε ότι έτσι σκέφτεται και η Δημοτική Αρχή την καλούμε να δει το δίκαιο αίτημα των συνδημοτών μας και να προχωρήσει άμεσα στην ασφαλτόστρωση των οδών που προαναφέραμε και την αναβάθμιση του φωτισμού”.

Τραγικές συγκυρίες: Τι έγινε γνωστό για τον 40χρονο που πέθανε από κορωνοϊό στο Βόλο

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ