ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΚαραμητσόπουλος: Υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν να γίνει το Πάρκο επειδή τελικά θα το κάνει ο Παπαναστασίου

Καραμητσόπουλος: Υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν να γίνει το Πάρκο επειδή τελικά θα το κάνει ο Παπαναστασίου

Καραμητσόπουλος: Υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν να γίνει το Πάρκο επειδή τελικά θα το κάνει ο Παπαναστασίου

«Κι όμως υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν να γίνει το Πάρκο επειδή τελικά θα το κάνει ο Παπαναστασίου» αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media o επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών» Γιώργος Καραμητσόπουλος.

Και προσθέτει με αρκετή δόση αγανάκτησης :«Έλεος με τα μυαλά και τη νοοτροπία που κουβαλάνε. Προσωπικά δεν με νοιάζει ποιος θα το φτιάξει το Πάρκο. Θα σταθώ δίπλα του και θα τον στηρίξω κι ας είναι κι ο διάβολος ο ίδιος. Αρκεί το έργο, που πλέον έχει πάρει όλες τις αδειοδοτήσεις, να προχωρήσει επιτέλους. Αυτή η στάση μου βεβαίως δεν είναι και τόσο συνηθισμένη γιατί απαιτεί να μένεις μακριά από πολιτικά και προσωπικά πάθη, να έχεις ξεφύγει από κομματικά δεσμά, να μην εκπροσωπείς συμφέροντα παντός είδους. Γι’ αυτό και είναι για πολλούς πολύ δύσκολο να την κατανοήσουν και να την αποδεχτούν. Είναι όμως μια έντιμη στάση ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και την πόλη μας».

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Η ανάγνωση για τους υποβιβασμούς των σχολείων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr