ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΚαραμίχος: «Είναι ντροπή εν έτει 2024 να ακούμε γυναίκα βουλευτή να λέει αυτό το πράγμα»

Καραμίχος: «Είναι ντροπή εν έτει 2024 να ακούμε γυναίκα βουλευτή να λέει αυτό το πράγμα»

Καραμίχος: «Είναι ντροπή εν έτει 2024 να ακούμε γυναίκα βουλευτή να λέει αυτό το πράγμα»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time» ήταν σήμερα ο Γιώργος Καραμίχος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Θα έπρεπε να έχει τελειώσει το θέμα με το νομοσχέδιο. Θα έπρεπε να έχει πάρει την απόφαση ο «πατέρας του σπιτιού», ο πρωθυπουργός… Την πήρε, αλλά έχει τόση φασαρία, βγαίνουν όλοι να μιλήσουν, ακόμα και εμείς που μιλάμε… Όταν ο διάλογος περνάει σε στόματα που δεν ξέρουν να μιλούν, δεν ξέρουν να ακούν, απλώς πρέπει να πουν κάτι βασισμένο στον δικό του φόβο…», είπε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος.

Ο Γιώργος Καραμίχος είπε στη συνέχεια: «Είναι ντροπή να ακούω γυναίκα βουλευτή  να λέει εν έτει 2024 ότι κινδυνεύει η πυρηνική οικογένεια με το να υιοθετηθούν κάποια παιδιά από ανθρώπους που θα τα αγαπάνε.

Είναι το ίδιο επιχείρημα που χρησιμοποιούσαν κάποιοι άντρες βουλευτές μέχρι το 1950 για να απαγορεύσουν στις γυναίκες να ψηφίζουν, να εκλέγουν και να εκλέγονται. Και η ίδια που έχει εκλεγεί, χρησιμοποιεί το ίδιο επιχείρημα που χρησιμοποιούσαν πριν 70 χρόνια οι άλλοι, ώστε να μην μπορεί να εκλεγεί».

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ