Καραμίχος για διάγνωση με καρκίνο: «Βρέθηκε κακοήθεια, αφαίρεσαν και λεμφαδένες»

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό», όπου και περιέγραψε όλη την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Ο ίδιος διηγήθηκε όσα συνέβησαν, από τη στιγμή που πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις της κόρης του, μέχρι το διήμερο που βρέθηκε στη ΜΕΘ και τις πιθανές αιτίες που οδήγησαν την υγεία του σε αυτή την κατάσταση.

Καραμίχος για διάγνωση με καρκίνο

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό», όπου και περιέγραψε όλη την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Ο ίδιος διηγήθηκε όσα συνέβησαν, από τη στιγμή που πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις της κόρης του, μέχρι το διήμερο που βρέθηκε στη ΜΕΘ και τις πιθανές αιτίες που οδήγησαν την υγεία του σε αυτή την κατάσταση.

«Έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα. Η επέμβαση έγινε στις 24 Μαρτίου. Πήγα με την κόρη μου για να κάνουμε εξετάσεις. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα και μάλιστα την επόμενη ημέρα θα πετούσα για Αμερική. Ευτυχώς η Ρεγγίνα μου ήταν μία χαρά, αλλά εμένα με κράτησαν. Περίμεναν τα πρώτα αποτελέσματα, επειδή όμως η κόρη μου έπρεπε να φύγει, τους ρώτησα αν θα περιμένουμε κι άλλο. Μου είπαν πως θα έρθει ο διευθυντής να μου μιλήσει. Μου είπε ότι βρήκαν έναν όζο στο πνεύμονα, κάτι που δεν υπήρχε πριν από 1,5 χρόνο που είχα κάνει εξετάσεις» είπε αρχικά.

Δείτε το βίντεο:

Στην πορεία, ο ηθοποιός τόνισε: «Εγώ ήθελα να φύγω, τους είπα ότι θα κάνω τις εξετάσεις σε έναν μήνα. Τότε κατέβασε τη μάσκα ο διευθυντής και μου είπε ότι με περιμένουν τώρα για αξονική. Μου έκαναν εισαγωγή, ενώ εγώ τους έλεγα ότι πρέπει να φύγω γιατί πετούσα για Αμερική. Μου είπαν ότι είναι δική μου η ζωή αλλά εκείνοι δεν θα το άφηναν. Με έπεισαν. Μετά μπήκα σε έναν αγώνα, μέχρι να βρω γιατρούς κτλ. Έκανα την επέμβαση στο Υγεία, αφαιρέθηκε όλος ο άνω λοβός. Βρέθηκε στην ταχεία βιοψία κακοήθεια, αφαίρεσαν και λεμφαδένες προληπτικά. Ήμουν στην εντατική 2 ημέρες».

Ο Γιώργος Καραμίχος συνέχισε, λέγοντας: «Μετά περιμέναμε τη βιοψία για να δείξει αν θα χρειαστεί χημειοθεραπεία. Μετά από τρεις εβδομάδες βγήκε η βιοψία και έδειξε ότι οι λεμφαδένες είναι καθαροί και ο φλοιός του πνεύμονα ήταν καθαρός. Αυτά είναι τα βασικά γιατί από εκεί θα μπορούσε να πάει παντού. Αλλά είναι τρεις εβδομάδες που λες: “Έχει πάει κάπου αλλού; Θα ζήσω;” Μετά βγήκε ότι ήταν καθαρή, αλλά κάποια λεμφικά έμβολα είχαν φύγει από εκεί, ήταν πολύ κοντά στους λεμφαδένες, το οποίο σημαίνει ότι αν είχα φύγει για Αμερική και ερχόμουν μετά από τρεις εβδομάδες, μπορεί να είχε χτυπήσει λεμφαδένες, μπορεί να ήταν παντού».

«Ευτυχώς όλα τα άλλα ήταν καλά. Ξεκινάω σήμερα ένα χάπι, το οποίο θα παίρνω κάθε μέρα για ενάμιση χρόνο. Έχει κάποιες παρενέργειες, μπορεί να έχει ναυτία, δεν ξέρω ακόμα τι, θα προσέχω και όλα τα υπόλοιπα, συναισθήματα, δίαιτες… Οι γιατροί μου είπαν μην ψάχνετε την αιτία, δεν έχει σημασία. Αυτό το συγκεκριμένο μου είπαν ότι δεν έχει σχέση με το κάπνισμα, μου είπαν ότι το εμφανίζουν πολλοί δίχως να έχουν καπνίσει ποτέ. Με βάση τις συμπτώσεις έχει να κάνει με την μόλυνση του περιβάλλοντος, επειδή έζησα 10 χρόνια Λος Άντζελες που ήταν δύσκολο με τη μόλυνση και με τα air condition κι όλα αυτά που έχει» δήλωσε τέλος, ο Γιώργος Καραμίχος.

Πηγή: protothema.gr

Φωτεινή Αθερίδου: Ευχάριστα για την ηθοποιό – Έγινε για δεύτερη φορά μαμά (εικόνες-βίντεο)