ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαK. Καραγκούνης: «Η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη ξέρει ποιος είναι ο Παναιτωλικός – Ο παράγοντας έκανε κάτι στην προσωπική του ζωή» (video)

K. Καραγκούνης: «Η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη ξέρει ποιος είναι ο Παναιτωλικός – Ο παράγοντας έκανε κάτι στην προσωπική του ζωή» (video)

K. Καραγκούνης: «Η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη ξέρει ποιος είναι ο Παναιτωλικός – Ο παράγοντας έκανε κάτι στην προσωπική του ζωή» (video)

Στην εκπομπή του Βασίλη Ταλαμάγκα φιλοξενήθηκε ξανά ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στην υπόθεση του Παναιτωλικού.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καραγκούνης αναφέρθηκε στο όφελος του πρώην αξιωματούχου της ΠΑΕ Παναιτωλικός που κατηγορείται για ύποπτο στοιχηματισμό και όπως τόνισε, το όφελος που αποκόμισε ήταν 300 ευρώ. Μάλιστα διερωτήθηκε: «Αυτό μπορεί να στοιχειοθετήσει χειραγώγηση απ’ όλο τον σύλλογο»;

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη θέση του κ. Καραγκούνη συμφώνησε με τοποθέτησή του στην ίδια εκπομπή και ο τομεάρχης δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος Ξανθόπουλος, ο οποίος με τη σειρά του διερωτήθηκε, «επειδή ένας παράγοντας έκανε κάτι στην προσωπική του ζωή, πρέπει να μετρήσει για όλο το σωματείο»;

Ακολούθως ο κ. Καραγκούνης εξέφρασε για μία ακόμη φορά την πεποίθησή του ότι «η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη θα αποφανθεί ισότιμα και θα τα δει τα πράγματα όπως είναι. Κανείς δεν μπορεί να παίξει παιχνίδια μικροπαραγοντισμού. Η ομάδα έχει αποδείξει ότι είναι τίμια. Έχει μείνει έξω από όλα αυτά τα παιχνίδια. Η διοίκηση του κ. Κωστούλα έχει κάνει τεράστιες επενδύσεις και παραμένει υγιής ομάδα», ενώ προσέθεσε ότι «η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη ξέρει ποιος είναι ο Παναιτωλικός και θα πάρει μια δίκαιη απόφαση».

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής με τις τοποθετήσεις των δύο πολιτικών:

Ναύπακτος: Τα παπάκια ξετρελαίνουν μεγάλους και μικρούς (video)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ