ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΚαραγκούνης: «Δεν ήξερα αν θα δω ξανά την οικογένεια μου»

Καραγκούνης: «Δεν ήξερα αν θα δω ξανά την οικογένεια μου»

Καραγκούνης: «Δεν ήξερα αν θα δω ξανά την οικογένεια μου»

Συγκλονίζει ο Καραγκούνης για την περιπέτειά του με τον covid: «Δεν ήξερα αν θα δω ξανά την οικογένεια μου»

Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε εμβολιασμένους και μη ή ανθρώπους οι οποίοι προσέχουν την υγεία τους ή ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, παρότι εμβολιασμένος, νόσησε βαριά από τον πολύ επικίνδυνο ιό και χρειάστηκε να νοσηλευθεί για ημέρες στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, όπως είπε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ, δεν ήξερε αν θα μπορέσει να ξαναδεί την οικογένειά του.

“Οι γιατροί είπαν ότι τα πνευμόνια μου λειτουργούν στο 70% αυτή τη στιγμή κι επιβάλλεται περαιτέρω απομόνωση. Ναι, ο κορονοϊός μου άφησε προβλήματα”, είπε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος μολύνθηκε στα τέλη Νοεμβρίου.

Επισημαίνει ότι τις πρώτες πέντε ημέρες “παραπλανήθηκε” από τα ήπια συμπτώματα και χαρακτηρίζει “λάθος που το πλήρωσε”, ότι έβγαλε τη μάσκα για κάποια στιγμή σε κλειστό χώρο.

“Αθλούμαι και προσέχω την υγεία μου, ενώ σε δέκα ημέρες θα έκανα την τρίτη δόση”, είπε για να τονίσει στη συνέχεια ότι ο κορονοϊός “δεν κάνει καμία διάκριση”.

“Παρά τα καταρχήν ήπια συμπτώματα ένιωθα ότι έχανα τις αναπνοές, ενώ βρισκόμουν σε απομόνωση.

Στη δέκατη ημέρα παρουσιάστηκε λιποθυμικό επεισόδιο κι ευτυχώς πήγα στο νοσοκομείο”, είπε ο Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος ως αντιική θεραπεία έλαβε ρεμδεσιβίρη αλλά απαιτήθηκε και αντιβίωση καθώς έγινε επιμόλυνση.

«Έπεφτε συνεχώς το οξυγόνο, έβαλα μάσκα παροχής οξυγόνου κι εκεί ξεκινάει το τεράστιο ψυχολογικό βάρος του να μην ξέρεις αν θα τα βγάλεις πέρα και αν θα ξαναδείς την οικογένειά σου».

Για τις δώδεκα ημέρες στο νοσοκομείο στο νοσοκομείο “Ελπίς” ο Κώστας Καραγκούνης λέει ότι επιβάλλεται να ευχαριστήσει το υγειονομικό προσωπικό και συμπληρώνει ότι “δεν υπάρχει καμιά διάκριση στα νοσοκομεία αφού όλα παρέχουν υψηλότατου επιπέδου υπηρεσίες”.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Δικαιούται ο Π. Κατσούλης να θυμάται πολλά για το Ξενοκράτειο

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr