ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΛάρισα: Καπετάνιος βγήκε με το σκάφος στην Εθνική Οδό προς… Θεσσαλονίκη (VIDEO)

Λάρισα: Καπετάνιος βγήκε με το σκάφος στην Εθνική Οδό προς… Θεσσαλονίκη (VIDEO)

Λάρισα: Καπετάνιος βγήκε με το σκάφος στην Εθνική Οδό προς… Θεσσαλονίκη (VIDEO)

Κλειστή παραμένει η Εθνική Οδός Αθήνας – Θεσσαλονίκης στο ύψος των Τεμπών, μετά την υπερχείλιση του Πηνειού με τα νερά από την κακοκαιρία Daniel να έχουν μετατρέψει το οδόστρωμα σε… θάλασσα κι ένας καπετάνιος ξανοίχτηκε με το σκάφος του…

Μπορεί λοιπόν η κυκλοφορία για αυτοκίνητα, λεωφορεία και όλα τα οχήματα να έχει διακοπεί, όχι όμως και τα πλωτά σκάφη. Έτσι, ένας κάτοικος από τις γύρω περιοχές της Λάρισας, αψηφώντας τον κίνδυνο, έριξε το σκάφος του στον αυτοκινητόδρομο και… ξανοίχτηκε.

Μάλιστα σε κάποιο σημείο του βίντεο που ο ίδιος τράβηξε, φαίνεται και η ταμπέλα της Εθνικής Οδού που δείχνει «για Θεσσαλονίκη όλο ευθεία».

«Αυτό που βλέπετε στο βίντεο είναι η εθνική οδός μετά τα Τέμπη αυτή την ώρα!
Επαναλαμβάνουμε για να το πιστέψουμε! Είναι η εθνική οδός! Αδιανόητες εικόνες στη χώρα μας, αν υποθέσουμε πως όλα τα χρόνια έχουν δοθεί πολλά δις ευρώ για υποτιθέμενα αντιπλημμυρικά έργα», αναφέρει ο παράτολμος καπετάνιος του σκάφους στην ανάρτησή του.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Παράλληλα, η εταιρεία που διαχειρίζεται του Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου, έδωσε στη δημοσιότητα εναέρια και επίγεια πλάνα τα οποία σοκάρουν και αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής.

Η κυκλοφορία είναι εφικτή στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Λεπτοκαρυά και από κόμβο Νίκαιας Λάρισας έως Αθήνα και το αντίστροφο.

cnn.gr

Σήμερα 12 Σεπτεμβρίου τιμάται ο Άγιος Αυτόνομος: Λιθοβολήθηκε, ενώ λειτουργούσε

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ