ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΚανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη

Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη

Τα τελευταία 5 χρόνια βρισκόμαστε σε κατάσταση «πολέμου».Ενός πολέμου που δεν γίνεται με τα γνωστά όπλα που ξέραμε έως τώρα. Σήμερα μας πολεμούν με νέου τύπου «όπλα», τα οποία είναι πιο φαρμακερά και επώδυνα για όλους μας.

Αυτά δεν είναι τίποτε άλλο παρά, πολιτικές οικονομικής εξαθλίωσης, στέρησης κάθε κοινωνικού αγαθού, πλήρους υποταγής στα συμφέροντα, ντόπιων και ξένων τοκογλύφων, και των τοποθετημένων ντόπιων υπαλλήλων τους ως μαριονέτες σε Ελληνικές κυβερνητικές θέσεις.

Πλέον και ο τελευταίος Έλληνας απειλείται καθημερινά, με κατασχέσεις, πλειστηριασμούς, διακοπές ρεύματος, νερού, απώλεια ιατρικής περίθαλψης και ασφάλειας, και παράλληλα με απειλή φυλάκισης διότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά, συνεπεία δικών τους πολιτικών επιλογών!!!
Για τους λόγους αυτούς δημιουργήθηκε το Κίνημα Πολιτών Αγρινίου «Δικαίωμα στη Ζωή».
Ένα κίνημα απλών πολιτών που έχει στο ενεργητικό του έως τώρα, ενημερωτικές εκδηλώσεις και ομιλίες για θέματα χρεών και αντιμετώπισης τους, επανασυνδέσεις ρεύματος και νερού, αλλά και αποτροπές πλειστηριασμών με την συμμετοχή του έξω από αίθουσες Δικαστηρίων.
Ένα κίνημα ταγμένο όχι σε κομματικές γραμμές, αλλά κυρίως στήριξης στην πράξη ανθρώπων που κινδυνεύουν από απώλεια στέγης, ρεύματος, νερού, αλλά και κάθε άλλου κοινωνικού αγαθού, που ενώ θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο, εμείς πρέπει να δώσουμε «μάχη» για να το διατηρήσουμε!!!
Απευθυνόμαστε σε οποιονδήποτε συμπολίτη μας έχει πρόβλημα να μας καλέσει στα πιο κάτω τηλέφωνα, η να παραστεί στις ανοιχτές προς κάθε πολίτη συνελεύσεις μας, κάθε Δευτέρα στις 8:00 το βράδυ στα γραφεία της Β ΕΛΜΕ (1η πάροδος Παπαστράτου, οδός Διαλέτη 7 στον 1ο όροφο).
Τα προβλήματα όλων σας είναι και δικά μας, και τα αντιμετωπίζουμε με το μόνο αποτελεσματικό όπλο που διαθέτουμε, την αλληλεγγύη μας προς τον συνάνθρωπο.
Κανένας μας δεν περισσεύει από αυτόν τον αγώνα.
Κανένας δεν πρέπει να είναι αλλά και να νοιώθει μόνος του σε αυτή την κρίση.
Κανένας μας δεν κινδυνεύει λιγότερο η περισσότερο.
Στόχος τους είναι να μας αφανίσουν, το φρένο στα σχεδία τους είναι η αλληλεγγύη και η ενότητά μας!!!

Γράφει ο Νίκος Καμζέλας Πρόεδρος Κινήματος Πολιτών «Δικαίωμα στη Ζωή» Υποψήφιος με το ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ στην εκλογική περιφέρεια Θεστιέων

Τηλέφωνα επικοινωνίας  6945-009346 και 6946-012458
Email   epitropiagriniou@gmail.com
Blog     epitropiagriniou.blogspot.gr
Facebook   ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr