ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΚανένα έργο για τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας δεν θα χαθεί

Κανένα έργο για τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας δεν θα χαθεί

Κανένα έργο για τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας δεν θα χαθεί

Συνάντηση του Σπήλιου Λιβανού με τον Υπ. Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο

Ο κ. Λιβανός εξέφρασε τις ευχαριστίες του και δημόσια εκ μέρους των συμπολιτών του για την άμεση ανταπόκριση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου στην επείγουσα ανάγκη για ενίσχυση του Δήμου Ξηρομέρου προκειμένου να αντιμετωπίσει το επείγον πρόβλημα της λειψυδρίας. Το ζήτημα έθεσε στον υπουργό ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και ο κ. Θεοδωρικάκος ανταποκρίθηκε άμεσα, εγκρίνοντας ποσό ύψους 200.000 ευρώ για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Επίσης, τον ενημέρωσε ότι δρομολογείται προς έγκριση η εξαιρετικά σημαντική μελέτη βελτίωσης και συντήρησης των λιμενικών υποδομών του Δήμου Ναυπακτίας.

Κατά τη συνάντησή τους, ο κ. Λιβανός έλαβε τη διαβεβαίωση του Υπουργού ότι κατά τη «μεταφορά από το Πρόγραμμα “Φιλόδημος” στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” δεν θα χαθεί κανένα από τα έργα υποδομής που είχαν προγραμματιστεί.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο εξαιρετικά φιλόδοξο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, το οποίο έχει διασφαλισμένους πόρους τουλάχιστον 2,5 δισ. ευρώ και περιλαμβάνει περί τα 5.000 έργα από την εκτέλεση των οποίων εκτιμάται ότι θα δημιουργηθούν περίπου 40.000 θέσεις εργασίας.

Η υλοποίηση του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” θα ωφελήσει ιδιαίτερα και την Αιτωλοακαρνανία, στην οποία προγραμματίζεται η χρηματοδότηση σημαντικών έργων υποδομής, η υλοποίηση των οποίων θα ανοίξει νέες θέσεις εργασίας.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr